Η κάμερα που φυλάει τα πρόβατα “πρόδωσε” τους “λύκους” – ληστές του Διστόμου.

elas-lyste-blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Η κάμερα “Hi tech”…στάνης πρόδωσε τους «ληστές του Διστόμου». Η κάμερα που είχε βάλει ένας βοσκός στην στάνη του, σε επαρχιακό δρόμο του Αμπελώνα για να αποφύγει την ζωοκλοπή, “έδωσε” τελικά το δρομολόγιο των ληστών αλλά και τον τελικό τους προορισμό.
Σύμφωνα με άριστα διασταυρωμένες πληροφορίες οι αστυνομικοί ήδη είχαν εντοπίσει το θηριώδες αγροτικό μάρκας “Navara” στη ληστεία στην Φαρκαδώνα Τρικάλων και είχαν καταλήξει στο συμπέρασμα πως οι ληστές του Διστόμου κινούνται με το συγκεκριμένο όχημα. Το ερώτημα όμως ήταν που βρίσκεται το κρησφύγετό τους.

Την απορία των αστυνομικών έλυσε η κάμερα παρακολούθησης στάνης κοντά στο Αμπελώνα Λάρισας. Εκεί δηλαδή που πραγματοποίησαν την δεύτερη ληστεία οι τρεις συνεργοί και διέφυγαν με το “Navara”, από αγροτικό δρόμο με κατεύθυνση το Βόλο.

Η εικόνα που κατέγραψε η κάμερα της …στάνης “έδωσε” στους Αστυνομικούς της Ασφάλειας την άκρη του νήματος με αποτέλεσμα να καταλήξουν στον Βόλο, όπου πια το νήμα των ερευνών πήρε η Αντιτρομοκρατική, αφού πρώτα είχε ξεκαθαρίσει το τοπίο η Ασφάλεια.

Το δεύτερο μεγάλο λάθος των ληστών ήταν οι βόλτες του αυτόχειρα Σ. Δραβίλα στο Βόλο, με την κλεμμένη Τζάγκουαρ, στα στέκια τις νεολαίας. Επίσης από κάμερες αυτών των περιοχών οι αστυνομικοί επιβεβαίωσαν πως πράγματι οι ληστές του Διστόμου βρίσκονται στον Βόλο.

Το γεγονός αυτό μάλιστα, οι βόλτες του αυτόχειρα με την Τζάγκουαρ στα στέκια τις νεολαίας του Βόλου, είχε αποτελέσει σημείο τριβής μεταξύ του Δραβίλα και του Χριστοδούλου, ο οποίος φέρεται να είχε κάνει έντονες παρατηρήσεις στο “πιτσιρικά” της παρέας, καθώς θα μπορούσε να τον δει “κανένα μάτι” και να τους εντοπίσει η Ασφάλεια.

Κυκλοφορούσε με ταυτότητα ενός μοντέρ μαγειρικής εκπομπής!
Γιατί όμως κατέληξαν στη συγκεκριμένη πόλη Σ. Χριστοδούλου και Σ. Δραβίλας; Η απάντηση δόθηκε προχθές, από την ανακάλυψη του σπιτιού που είχε νοικιάσει ο Γ. Τσιρώνης μαζί με την αλλοδαπή σύζυγό του στα Α. Λεχώνια Βόλου, εδώ και δυο χρόνια. Για το λόγο αυτό οι Χριστοδούλου και Δραβίλας νοίκιασαν το σπίτι στη Ν. Αγχίαλο.

Μάλιστα ο Τσιρώνης ενοικίασε την μονοκατοικία στα Λεχώνια με πλαστή ταυτότητα, στην οποία είχε τα στοιχεία υπαρκτού ατόμου και μάλιστα μοντέρ σε γνωστή εκπομπή μαγειρικής, πανελλαδικής εμβέλειας τηλεοπτικού σταθμού.

Ο έκπληκτος μοντέρ ενημερώθηκε από την Αντιτρομοκρατική για το γεγονός και χθες το πρωί έδωσε κατάθεση στη συγκεκριμένη Υπηρεσία, όσον αφορά το πως βρέθηκαν τα στοιχεία του στην κατοχή του Τσιρώνη, δηλώντας βέβαια άγνοια, καθώς ο άνθρωπος ουδεμία σχέση έχει με την υπόθεση.

Πηγή ➤ newsit.gr


Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου