"Αναστέναξαν" οι αμμουδιές (!) της Μυκόνου - απο το σκληρό πορνό...

elas-lyste-blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Σκληρό πορνό με φόντο το νησί των ανέμων. Μια έκπληξη περίμενε την πρώτη φουρνιά τουριστών που κατέφθασε πριν από είκοσι μέρες στο αιγαιοπελαγίτικο νησί, αφού σε παραλία του νησιού αλλά και στον κήπο μιας πολυτελούς έπαυλης πραγματοποιήθηκαν τα hard core γυρίσματα της νέας ταινίας πορνό της εταιρίας Sirina. Το νέο εύρημα του Δημήτρη Σειρηνάκη, η Ρωσίδα πορνοστάρ Κατερίνα (πήρε τη σκυτάλη από την Τζούλια Αλεξανδράτου) έκανε ολόκληρη τη Μύκονο να «αναστενάξει». Ο γνωστός παραγωγός και ιδιοκτήτης της εταιρίας Sirina χρησιμοποίησε αυτή τη φορά ως φυσικό σκηνικό για την ταινία του την κοσμοπολίτικη Μύκονο γυρίζοντας σκληρές σκηνές σεξ σε κοντινή απόσταση από σπίτια και ενοικιαζόμενα δωμάτια!

Μοιραία, τα γυρίσματα του φιλμ με τίτλο «Μύκονος, ώρα 07.15, αυτή είναι η μητριά μου», το οποίο κυκλοφορεί αύριο με το περιοδικό «Sirina», έγιναν εκείνο το διάστημα talk of the town σηματοδοτώντας με τρόπο άκρως αισθησιακό την έναρξη της τουριστικής σεζόν. Ειδικά για τη σκληρή σκηνή στην παραλία βούιξε ο τόπος. Οσο για τη δίμετρη πρωταγωνίστρια; Μαγνήτισε τα βλέμματα τόσο των ντόπιων όσο και των τουριστών όλες τις φορές που εμφανίστηκε στα γραφικά σοκάκια. Οι πιο τολμηροί μάλιστα έσπευσαν να της μιλήσουν κιόλας.


Οι πρώτες σκηνές της ταινίας θα μπορούσαν να ήταν μέρος διαφημιστικού σποτ του ΕΟΤ, καθώς δείχνουν τις ομορφιές της Μυκόνου. Εν συνεχεία ο φακός του Δημήτρη Σειρηνάκη εισβάλλει σε μια βίλα όπου αρχίζει η δράση. Αν και πρωτάρα στη βιομηχανία του πορνό, η Κατερίνα έδειξε «αέρα» επαγγελματία κάνοντας κάποιους να τη συγκρίνουν με την Τζούλια, η οποία -επίσης άπειρη- είχε πείσει τότε τους θεατές της πρώτης ταινίας της. «Δεν έχω δει ακόμη τον εαυτό μου σε δράση. Αύριο που θα κυκλοφορήσει η ταινία θα με δω» δήλωσε στην «Espresso» η Κατερίνα, συμπληρώνοντας ότι πήρε την απόφαση να συμμετάσχει πρώτα για την εμπειρία και έπειτα για τα χρήματα. «Απλώς ήθελα να το κάνω» τόνισε

Σε κοινή συντροφιά
«Βρεθήκαμε σε μια κοινή συντροφιά με τον κ. Σειρηνάκη και πάνω στην κουβέντα με ρώτησε αν θα μ' ενδιέφερε. Απάντησα θετικά. Χαίρομαι που το έκανα. Μ' αρέσει το σεξ και το απόλαυσα στα γυρίσματα. Γενικότερα πέρασα τέλεια όσο μείναμε στη Μύκονο. Ούτε που κατάλαβα πώς πέρασαν οι μέρες».


Γεννημένη στη Ρωσία, η Κατερίνα ασχολήθηκε με το μόντελινγκ στην πατρίδα της και έπειτα ταξίδεψε στην Αυστραλία όπου έκανε και εκεί κάποιες φωτογραφίσεις και fashion shows. Στην Ελλάδα βρέθηκε τυχαία για διακοπές. Της άρεσε τόσο, που αποφάσισε να μείνει ένα διάστημα. «Αν ο κ. Σειρηνάκης με φωνάξει και σε επόμενη ταινία, θα παίξω με χαρά. Μ' ενδιαφέρει να κάνω καριέρα σε αυτό τον χώρο παράλληλα με το μόντελινγκ. Τολμώ να πω μου αρέσει περισσότερο το πορνό» μας είπε η Κατερίνα στη συνέχεια της κουβέντας μας. Η ίδια βίωσε και νέες σεξουαλικές εμπειρίες για τις ανάγκες της ταινίας. «Γύρισα ερωτικές σκηνές με γυναίκες και άντρες. Είχε συμβεί να κάνω σεξ με γυναίκα στο παρελθόν, οπότε δεν με ξένισε αυτό. Εκείνο που πρώτη φορά μού συνέβη ήταν να πάω ταυτόχρονα με δύο άντρες» σχολίασε χωρίς ταμπού.

Οσο για την οικονομική κρίση; «Δεν πιστεύω ότι οι Ελληνες βλέπουν πολύ πορνό λόγω της κρίσης, έτσι, για να ξεδώσουν. Κατά τη γνώμη μου συμβαίνει το αντίθετο. Οταν ο άλλος είναι πιεσμένος με πεντακόσια προβλήματα και δη οικονομικά, δεν έχει καμία όρεξη ούτε σεξ να κάνει, όχι να δει τσόντα. Είναι ψυχολογικό το θέμα. Οταν χρωστάει πέντε νοίκια πώς να του έρθει όρεξη για σεξ; Ο καλύτερος εραστής είναι ο ξένοιαστος εραστής. Αυτό το είχε πει νομίζω μια αρχαία εταίρα».

Ο βόθρος, ο βόθρος

Το κλίμα πίσω από τις κάμερες στα γυρίσματα του «Μύκονος, ώρα 07.15, αυτή είναι η μητριά μου» θύμιζε παιδική χαρά, με τους συντελεστές -ηθοποιούς, τεχνικούς και παραγωγό- να γελούν με την καρδιά τους. Κατά την παραμονή τους στην πολυτελή βίλα οι γυναίκες ηθοποιοί έμεναν σε δωμάτια που βρίσκονταν μακριά από εκείνα των αντρών, έτσι ώστε να βγαίνει η ερωτική ένταση μεταξύ τους κάθε φορά που συνευρίσκονταν σεξουαλικά για τις ανάγκες των γυρισμάτων. Στο φιλμ πήραν μέρος και δύο πορνοστάρ από το Λος Αντζελες, οι οποίοι ξετρελάθηκαν με τη Μύκονο. Ενας εξ αυτών μάλιστα, θέλοντας να ευχαριστήσει το team, μαγείρεψε καρμπονάρα για όλους έπειτα από εννέα ώρες γύρισμα. Ωστόσο δεν έλειψαν και τα ευτράπελα: μια μέρα άνοιξε ο βόθρος της βίλας -άγνωστο γιατί- με αποτέλεσμα να πλημμυρίσουν τα κάτω δωμάτια και να κληθεί συνεργείο καθαρισμού.

Πηγή ➤ espressonews

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου