Και τώρα Κύριε πρωθυπουργέ κάνε την κίνηση ΜΑΤ....

elas-lyste.blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Μέχρι το παραπέντε...

Πείτε τους .. ..να σεβαστούν το 60% Ελληνικού λαού που ζει στα όρια ή κάτω από τα όρια της φτώχειας , το 30% των ανέργων οι περισσότεροι εξ αυτών νέα παιδιά , τις οικογένειες των 10..000 Ελλήνων που αυτοκτόνησαν την τελευταία 5αετία.

Να που συγνώμη στην δύο γενιές των Ελλήνων που έχασαν τα όνειρά τους , να πουν συγνώμη στους γέροντες και στις γερόντισσες που πέρασαν πολλά , αλλά που και πάλι τους κάναμε να δακρύσουν να που συγνώμη στις οικογένειες των 300.000 μικροεπιχειρηματιών που έχασαν – θυσίασαν τα όνειρά τους .. μάταια

να πουν συγνώμη στους Ευρωπαίους πολίτες που υποθήκευαν το μέλλον τους … το κοινό Ευρωπαϊκό μας μέλλον

να πουν συγνώμη για την απόπειρα τους να μας αφοπλίσουν και να καταστρέψουν τον μοναδικό πυλώνα στήριξης μας … τον Τουρισμό μας

να πουν συγνώμη στην Δημοκρατία που την προσβάλλουν "κατ εξακολούθηση και κατ επάγγελμα"

να παραδεχτούν ότι απέτυχαν στους υπολογισμούς τους .. παταγωδώς

Παράλληλα όμως θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε ενώπιον τους το εξής ζωτικής σημασίας :

Ότι … δεν διαπραγματευόμαστε ένα παράνομο ή απεχθές ή επονείδιστο χρέος και ότι το καταγγέλλουμε με όλη μας την δύναμη και ζητούμε την «εξαφάνιση του » .. υπάρχουν χίλιοι τρόποι για αυτό ...και τούτου διότι δεν είναι κατανοητό στον απλό Έλληνα και Ελληνίδα …. το γιατί πάμε σε δημοψήφισμα με ρίσκο την χρεοκοπία από ένα παράνομο χρέος ουσιαστικά , το οποίο δεν έχουμε καταγγείλει …. ακόμα .

… κι εμείς , Έλληνες αστυνομικοί στην πλειοψηφία μας …θα το ξαναπούμε

Είμαστε περήφανοι που η Ιστορία διάλεξε για άλλη μια φορά την Ελλάδα .

Είμαστε περήφανοι που είμαστε Έλληνες

Ιδού λοιπόν το πραγματικό δίλλημα …. ΠΡΟΔΟΤΗΣ ή ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ;

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ



Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου