Ο Αλβανός διακινούσε την κοκαίνη στην Ρόδο...

elas-lyste_blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Στην υπόθεση φέρεται να εμπλέκεται και ένας 40χρονος ταξιτζής.

Ποινικές διώξεις για εξακολουθητική διακίνηση ναρκωτικών με τη μορφή της μεταφοράς και της κατοχής, άσκησε χθες ο Εισαγγελέας Υπηρεσίας σε βάρος του 32χρονου Αλβανού υπηκόου D. D. του Ν. που συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ρόδου.
Στην ίδια υπόθεση φέρεται να εμπλέκεται  και ο Κ. Γ. του Χ. 40 ετών, ταξιτζής, που έχει εμπλακεί σε υποθέσεις ναρκωτικών και μόλις πρόσφατα παραπέμφθηκε σε ρητή δικάσιμο μετά τη σύλληψή του για υπόθεση με κύριους κατηγορούμενους, για διακίνηση κοκαΐνης και κάνναβης στο νησί της Ρόδου και για απάτες με τη χρήση πιστωτικών καρτών «κλώνων», τρείς κατοίκους Αθηνών.

Στην υπόθεση εμπλέκεται εξάλλου και έτερο πρόσωπο τα στοιχεία του οποίου ερευνώνται.
Το τελευταίο χρονικό διάστημα περιήλθαν πληροφορίες στους αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ρόδου ότι ο Αλβανός κατέχει μεγάλες ποσότητες κοκαΐνης, τις οποίες διακινεί σε τοξικομανείς της Ρόδου έναντι χρηματικού ανταλλάγματος.
Τέθηκε σε διακριτική παρακολούθηση και όπως φέρεται να προέκυψε ερχόταν πολύ συχνά από την Αθήνα στη Ρόδο, όπου παρέμενε για λίγες ημέρες και ακολούθως μετέβαινε εκ νέου στην Αθήνα.

Την 09.00′ ώρα της 25ης Ιουνίου 2015 ο Αλβανός έφθασε στη Ρόδο με την πτήση της AEGEAN από Αθήνα.
Ακολούθως μίσθωσε ένα αυτοκίνητο και μετέβη στο κατάστημα JUMBO και στο κατάστημα ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ επί της Λεωφόρου Ρόδου – Λίνδου.
Στη συνέχεια μετέβη στην οικία του στα Κοσκινού, όπου παρέμεινε έως την 16.20 ώρα της ίδιας ημέρας.

Τότε επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητο και μετέβη στ’ Αφάντου. Επισκέφθηκε την εταιρεία ταχυμεταφορών ACS και παρέλαβε ένα δέμα.
Κατά την έξοδότου άμεσα ακινητοποιήθηκε από τους αστυνομικούς και σε σωματική έρευνα που του έγινε, βρέθηκαν στην κατοχή του, μία χάρτινη συσκευασία εντός της οποίας υπήρχε μία θήκη γυαλιών μάρκας ARNETTE, η οποία περιείχε μία αυτοσχέδια πλαστική συσκευασία με κοκαΐνη, μικτού βάρους 153,6 γραμμαρίων, το χρηματικό ποσό των 550 ευρώ, και τρία κινητά τηλέφωνα με 5 αριθμούς.

Σε έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του δεν βρέθηκε τίποτε το αξιόλογο.
Κατόπιν ελέγχου στο αρχείο της εταιρείας ταχυμεταφορών βεβαιώθηκαν άλλες τέσσερις μεταφορές δεμάτων, τους τελευταίους τέσσερις μήνες, τις οποίες φέρεται να οργάνωσε ο πρώτος κατηγορούμενος.

Σύμφωνα με τη Δίωξη Ναρκωτικών Ρόδου στις τρεις από αυτές το δέμα παρέλαβε από την εταιρεία ταχυμεταφορών, στ’ Αφάντου, ο 40χρονος, ενώ στην τέταρτη το δέμα παρέλαβε άγνωστο άτομο.

Ο κατηγορούμενος αρνήθηκε να απολογηθεί στο πλαίσιο της προανάκρισης.
Θα απολογηθεί ενώπιον της τακτικής Ανακρίτριας Ρόδου την προσεχή Τρίτη.
Ως συνήγορος υπεράσπισής του παρίσταται ο δικηγόρος κ. Μανώλης Κουτσούκος.


Πηγή ➤ dimokratiki.gr


Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου