"Ενοχα" μυστικά - έκρυβε διαμέρισμα στη Θεσσαλονίκη.

elas-lyste_blogspot


ΛΥΣΤΕ blog ➤ Αιφνιδιαστικός έλεγχος που πραγματοποιήθηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Καταπολέμησης Εμπορίας Ανθρώπων της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων, χθες σε διαμέρισμα στο κέντρο της πόλης, το οποίο λειτουργούσε ως παράνομος οίκος ανοχής, είχε ως αποτέλεσμα τη σύλληψη της υπεύθυνης και τριών υπαλλήλων της επιχείρησης.

Πρόκειται για 56χρονη υπεύθυνη του οίκου ανοχής και τρεις εκδιδόμενες γυναίκες (2 αλλοδαπές – 1 ημεδαπή), σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία κατά περίπτωση για λειτουργία σφραγισθείσας επιχείρησης, διευκόλυνση ακολασίας άλλων και παράβαση του Νόμου περί αλλοδαπών.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο ανωτέρω χώρος, είχε σφραγισθεί το Μάρτιο του τρέχοντος έτους, καθώς λειτουργούσε ως παράνομος οίκος ανοχής, με το πρόσχημα παροχής υπηρεσιών μασάζ.

Οι προαναφερόμενες παραβίασαν το διοικητικό μέτρο της σφράγισης και χρησιμοποιούσαν το διαμέρισμα ως οίκο ανοχής, εντός του οποίου εκδίδονταν οι τρεις γυναίκες έναντι χρηματικού ποσού, έπειτα από τηλεφωνικά ραντεβού, τα οποία κανόνιζε η 56χρονη.

Επιπλέον, σε βάρος των εκδιδομένων γυναικών, βεβαιώθηκαν πταισματικές παραβάσεις, ενώ η μία αλλοδαπή δε διέθετε τα απαραίτητα έγγραφα για τη νόμιμη παραμονή της στη χώρα.

Οι συλληφθείσες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Πηγή ➤ olathessaloniki

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου