12χρονος ληστής προσπάθησε να μαχαιρώσει αστυνομικό στην Εύβοια.

elas.lyste_blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Μέλη σπείρας που πραγματοποιούσε ληστείες και διαρρήξεις, στη Χαλκίδα, συνελήφθησαν δύο ανήλικοι μόλις 12 και 15 ετών, αντίστοιχα.

Η αστυνομία έφτασε στα ίχνη τους μετά την καταγγελία 28χρονου ότι άγνωστοι διέρρηξαν το σπίτι του και αφαίρεσαν χρήματα, ηλεκτρονικές συσκευές και χρυσαφικά.

Μετά από έρευνες στην ευρύτερη περιοχή, οι αστυνομικοί εντόπισαν τους τέσσερις διαρρήκτες, στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν τα κλοπιμαία.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου, ο 12χρονος επιτέθηκε με μαχαίρι μήκους 18 εκατοστών, σε έναν εκ των αστυνομικών, όμως εκείνος κατάφερε να τον αφοπλίσει και να τον ακινητοποιήσει.

Όλοι οι κατηγορούμενοι προσήχθησαν στο Τμήμα, όπου κατά τη διάρκεια της προανάκρισης, ένας 31χρονος, κατήγγειλε ότι άγνωστος δράστης του επιτέθηκε ενώ βρισκόταν στο σπίτι του με ρόπαλο με σκοπό να τον ληστέψει. Όταν είδε τον 15χρονο προσαχθέντα αναγνώρισε στο πρόσωπο του τον άγνωστο ληστή.

Οι συλληφθέντες, με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Πηγή ➤ defencenet.gr


Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου