Θρήνος και οδύνη στην Πρέβεζα.Το χαμογελαστό 17χρονο κορίτσι η Ελλη έχασε την ζωή της σε τροχαίο.(Φωτό).

elas.lyste__blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Είναι από τις περιπτώσεις που δύσκολα μπορείς να καταγράψεις μια είδηση. Κι αυτό γιατί ένα τροχαίο που έγινε χθες Πέμπτη (23-7-15) στις  9.30 το βράδυ στο 1ο χλμ της παραλιακής οδού Πρέβεζας-Ηγουμενίτσας, στο ύψος του ΜΕΤΡΟ, κατέληξε σε μια ανείπωτη τραγωδία.

Δύο 17χρονα παιδιά(γεννηθέντες το 1998), ένα κορίτσι που επέβαινε και ένα αγόρι που οδηγούσε την μηχανή μεγάλου κυβισμού(125cc), συγκρούστηκαν με Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε 45χρονη  εργαζόμενη στο ΜΕΤΡΟ και η οποία αφού είχε σχολάσει, βγήκε στο δρόμο, προφανώς χωρίς να αντιληφθεί την διερχόμενη μηχανή.

Από την σύγκρουση εκσφενδονίστηκε η 17χρονη συνεπιβάτης, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι, ενώ ελαφρά τραυματίστηκε ο οδηγός της μηχανής.
Τα δύο παιδιά μεταφέρθηκαν αμέσως στο νοσοκομείο Πρέβεζας με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που έσπευσε στο σημείο του ατυχήματος και εκεί έγιναν προσπάθειες να διασωληνωθεί το άτυχο κορίτσι για να μεταφερθεί στα Ιωάννινα όπως και έγινε.

Δυστυχώς όμως, παρά τις προσπάθειες που κατέβαλλαν οι γιατροί στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο Ιωαννίνων, στις 4.30 τα ξημερώματα, το κορίτσι έχασε τη μάχη και απεβίωσε από εσωτερική εγκεφαλική αιμορραγία.

Πρόκειται για μια κλασσική περίπτωση τροχαίου δυστυχήματος, που ίσως να μην είχε τόσο τραγική εξέλιξη αν το κορίτσι φορούσε κράνος.

Συγκλονισμένοι οι γονείς του κοριτσιού που συνόδευσαν μαζί με γιατρούς του νοσοκομείου Πρέβεζας, το παιδί τους στα Ιωάννινα, άκουσαν την τραγική κατάληξη που κανένας αρχικά δεν είχε φανταστεί, αφού δεν υπήρχαν εμφανείς κακώσεις από την πρόσκρουση.
Πρόκειται για δύο γνωστούς και εξαιρετικούς Πρεβεζάνους, για τον Σπύρο Τζίμα και τη σύζυγό του Βιβή Σολωμονίδου(που διατηρούν στην Πρέβεζα το βιβλιοπωλείο ΚΥΚΛΟΣ), που έχασαν το αγγελούδι τους Έλλη Τζίμα η οποία φέτος θα πήγαινε στην τρίτη τάξη του Λυκείου(φωτό).

 

 
Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα νοσηλεύεται στο νοσοκομείο της Πρέβεζας, ο οδηγός της μοτοσυκλέτας  συνομήλικος της και συμμαθητής της, Ι.Λ. ενω η οδηγος του αυτοκινητου εχει υποστεί σοβαρό σοκ.

prevezaposto

Σήμερα το απόγευμα ο αποχαιρετισμός στη 17χρονη Έλλη


Σήμερα το απόγευμα θα γραφεί ο τραγικός επίλογος του μοιραίου συμβάντος που συγκλόνισε την Πρέβεζα.
Δυστυχώς, λίγες μόνο μέρες μετά την απώλεια ενός νέου ανθρώπου, του 28χρονου Στάθη Παρούση, ήρθε ένα ακόμη πιο τραγικό συμβάν να γεμίσει θλίψη και στεναχώρια την τοπική κοινωνία.



Από τους διαχειριστές του blog και της σελίδος του "ΛΥΣΤΕ" τα θερμά συλληπητήρια μαςστην οικογενειά της και τους δικούς της ανθρώπους .

ΕΛΛΗ ΜΑΣ ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΤΑΞΙΔΙ.
Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου