ΤΡΑΓΩΔΙΑ....Νεκρή 18χρονη Ιταλίδα τουρίστρια – Έπεσε με γουρούνα από ύψος 5 μέτρων σε γεφύρι.

elas_lyste_blogsot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Θλίψη προκαλεί η είδηση του θανάτου νεαρής τουρίστριας, μόλις 18 ετών, όταν η γουρούνα στην οποία επέβαινε -άπο άγνωστη αιτία- έχασε τον έλεγχο και προσέκρουσε στο στηθαίο γεφυριού με αποτέλεσμα να ανατραπεί και η κοπέλα να πέσει από ύψος περίπου 5 μέτρων.

Το περιστατικό συνέβη γύρω στη μία το μεσημέρι, στο γεφύρι του Αγ. Παύλου στο Ζηπάρι. Η γουρούνα είχε κατεύθυνση από Κω προς χωριά και προσέκρουσε στο στηθαίο του γεφυριού στη δεξιά πλευρά του δρόμου.

Από την πρόσκρουση η άτυχη κοπέλα εκτινάχθηκε και έπεσε αρκετά μέτρα μακρυά, κάτω από το γεφύρι (βάθους 5 μ. περίπου) ανάμεσα σε πέτρες.

Ο θάνατος της ήταν ακαριαίος.

Πηγή ➤ aegeanews.gr
 


Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου