Εύβοια - Πατέρας και γιος έβαλαν τη μεγάλη φωτιά και κατέστρεψαν χιλιάδες στρέμματα δάσους.

elas.lyste_blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Δύο κάτοικοι τής Μακρυκάπας Εύβοιας, πατέρας και γιος, κρατούνται και έχουν ομολογήσει ότι η μεγάλη φωτιά, που κατέκαψε χιλιάδες στρέματατα στην περιοχή και προκάλεσε τον πανικό στον κόσμο, ξεκίνησε από εκείνους.

Πρόκειται για έναν 71 ετών και έναν 29, ξυλοκόπους στο επάγγελμα, που -παρά τις οδηγίες της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας- νωρίς το μεσημέρι της Πέμπτης έκοβαν δέντρα με αλυσοπρίονο.

Από τις σπίθες του μηχανήματος έπιασαν φωτιά τα ξερά χόρτα δίπλα τους και λόγω των ισχυρών ανέμων γρήγορα οι φλόγες επεκτάθηκαν και οι δύο ξυλοκόποι δεν μπορούσαν να τις σβήσουν. Οι έρευνες των στελεχών της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού οδήγησαν στους δύο άντρες, καθώς συγχωριανοί τους τούς είχαν δει να κόβουν δέντρα. Κατά την εξέτασή τους παραδέχθηκαν το λάθος τους και ο εισαγγελέας διέταξε την κράτησή τους.

Πηγή ➤ thetoc

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου