Αστυνομικός τραυματίστηκε σε περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας.

elas.lyste_blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Σήμερα το πρωί, από το Αστυνομικό Τμήμα Αγιάσου της Λέσβου, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός άνδρα ηλικίας 36 ετών, ο οποίος κατηγορείται για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων, αντίσταση, απειλή και πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης σε αστυνομικό.

Πιο συγκεκριμένα, κατά τη μετάβαση αστυνομικών στην οικία του 36χρονου στην Αγιάσο, για τη διερεύνηση καταγγελίας αναφορικά με περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας, ο προαναφερόμενος αρνήθηκε να συμμορφωθεί στις υποδείξεις τους, τους απείλησε, ενώ επιτέθηκε σε έναν από αυτούς, τραυματίζοντάς τον στο χέρι με ξύλινη ράβδο.

Ακολούθως ο δράστης τράπηκε σε φυγή.

Διενεργείται προανάκριση.

Πηγή ➤ lesvosnews

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου