Οι τουρίστες έφαγαν και μαζί με τον λογαριασμό ζήτησαν να...αγοράσουν μετρητά-Δεν είχαν "δεκάρα τσακιστή".

elas.lyste_blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Οι περιορισμοί των αναλήψεων από τα ΑΤΜ στη  διάρκεια της τραπεζικής αργίας, προκάλεσε αναμφίβολα πρωτόγνωρες καταστάσεις και «τσάκισε» την οικονομία και την κατανάλωση.

Στην διάρκεια όμως των τριών εβδομάδων της τραπεζικής αργίας, σημειώθηκαν και περιστατικά που προκαλούν ακόμη και σοκ.

Όπως αυτό που συνέβη τα πρώτα 24ωρα από τη στιγμή που ανακοινώθηκε η διεξαγωγή του δημοψηφίσματος και το κλείσιμο των τραπεζών με ημερήσιο όριο αναλήψεων από τα ΑΤΜ, σε γνωστή επιχείρηση της Πάτρας που ανήκει στο χώρο της εστίασης.

Όπως πληροφορείται το tempo24.gr, μία παρέα αλλοδαπών από χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, επισκέφθηκαν το κατάστημα και ρώτησαν τον ιδιοκτήτη, αν δέχεται πιστωτική κάρτα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες οι τουρίστες είχαν στη διάθεσή τους πιστωτική κάρτα με απεριόρστο όριο πίστωσης και η οποία χρησιμοποιείται άμεσα σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της γής.

Ο ιδιοκτήτης τους είπε οτι την δέχεται, οι τουρίστες απόλαυσαν το φαγητό τους, αλλά η έκπληξη ήρθε μόλις βγήκε ο λογαριασμός.

Οι τουρίστες του ζήτησαν εκτός από το κόστος του φαγητού, να τους χρεώσει στην κάρτα 1.300 ευρώ και να τους δώσει 1.000 γιατί είχαν ξεμείνει από μετρητά!

Δηλαδή ζήτησαν από τον ιδιοκτήτη της τοπικής επιχείρησης με αντίκρισμα μία «χρυσή» πιστωτική κάρτα να αγοράσουν μετρητά και να πληρώσουν "πανωπροίκι" 300 ευρώ

Όπως αναφέρει ο επιχειρηματίας στο tempo24.gr μόλις άκουσε τι ζητούσαν οι τουρίστες «πάγωσε»

«Και να είχα χρήματα αυτό δεν θα μπορούσα να το κάνω» σχολίασε προκαλώντας αισθήματα απογοήτευσης στους τουρίστες που είχαν ξεμείνει από μετρητά.

Ωστόσο ο λογαριασμός πληρώθηκε κανονικά και οι αλλοδαποί αναχώρησαν  ευχαριστώντας την επιχείρηση για τις άριστες υπηρεσίες που τους προσέφερε

Πηγή ➤ tempo24

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου