Συγκλονίζει η ομολογία του Αλβανού που δολοφόνησε το ζευγάρι απ' την Τσεχία.

elas-lyste.blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ «Αφού τέλειωσα τις δουλειές του σπιτιού μου, είπα να πάω να ληστέψω κανέναν τουρίστα»

Συγκλόνισε και άφησε εμβρόντητο τον εισαγγελέα η ομολογία του Αλβανού δράστη που λήστεψε και σκότωσε με Καλάσνικοφ το ζευγάρι Τσέχων τουριστών Μίχαλ Σβάτος και Άννα Κοσινόβα.

Ο 22χρονος Αλβανός δράστης, Sokol Mjacaj, που κατηγορείτε για τη δολοφονία του ζευγαριού τουριστών από την Τσεχία το βράδυ της 3ης Ιουλίου, εμφανίστηκε σήμερα στο δικαστήριο της πόλης Σκόδρα και με απόλυτη ηρεμία ομολόγησε και περιέγραψε με λεπτομέρειες το έγκλημα που διέπραξε αφήνοντας εμβρόντητο τον Αλβανό εισαγγελέα.

Στην ομολογία του αναφέρει:
«Σχετικά, στις 3 Ιουλίου, μετά τις 4μ.μ., αφού είχα τελειώσει κάποιες δουλειές που είχα στο σπίτι, σκέφτηκα να βγω έξω να κλέψω κανέναν τουρίστα, που ενδεχομένως βρισκόταν στην περιοχή. Πήρα το Καλάσνικοφ και δυο γεμιστήρες, τα έβαλα μέσα σε έναν αθλητικό σάκο και βγήκα στο δρόμο σε ένα μέρος που ονομάζεται "Lotaj". Εκεί, περίμενα λίγο έως ότου εμφανίστηκε ένα αυτοκίνητο Τζιπ, με ξένες πινακίδες.

Έκανα ωτοστόπ να σταματήσει και ζήτησα να με πάρουν. Ο οδηγός σταμάτησε και μου είπε πως δεν έχουν θέση στο αυτοκίνητο. Θέλησαν να φύγουν και εκείνη τη στιγμή έβγαλα το Καλάσνικοφ, τους απείλησα, πυροβολώντας πολλές φορές στον αέρα.

Μεταβιβαστικά στο πίσω κάθισμα του τζιπ και υπό την απειλή του Καλάσνικοφ πάνω στα κεφάλια τους προχωρήσαμε στο δρόμο. Πριν φτάσουμε σε ένα σημείο του δρόμου που λέγεται Mes-Lum, ο άντρας προσπάθησε να μου αρπάξει το Καλάσνικοφ και να με αφοπλίσει, γι' αυτό το λόγο του έριξα στο κεφάλι.
.
Μετά πυροβόλησα και τη σύντροφό του και το όχημα έχασε τον ελέγχο. Άφησα το Καλάσνικοφ στο αυτοκίνητο και έφυγα να κρυφτώ»,- καταλήγει ο δράστης.

Πηγή ➤ aetos-apokalypsis

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου