Ενας ακόμη συναδελφός μας Αστυνομικός σήκωσε ψηλά την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ και έκανε υπερήφανη την ΕΛΛΑΔΑ.

elas-lyste.blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Ο Κων/νος Βάβουρας σήκωσε την Ελληνική Σημαία στο πιο ψηλό σκαλί της Ολυμπιάδας των Σωμάτων Ασφαλείας στις ΗΠΑ

Λίγες ημέρες πριν ένας ακόμη συνάδελφος μας έκανε υπερήφανους σηκώνοντας την Ελληνική Σημαία στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου. Ηταν αυτός που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στους Αγώνες "Submission Grappling" ή αλλιώς "Πάλη Υποταγής". Ο Κωνσταντίνος Βάβουρας πάλεψε και νίκησε.

Οι αγώνες "WORLD POLICE AND FIRE GAMES" (Ολυμπιάδα Σωμάτων Ασφαλείας) διεξήχθησαν στο Fairfax της Virginia των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής.

Ο Κωνσταντίνος, αγωνίστηκε στo Sub Grappling, στη  κατηγορία των 189,9 pounds (86kg).  Το αγώνισμα αυτό (στο οποίο συμμετέχει ενεργά από το 2011), αποτελεί ένα ολοκληρωμένο σύστημα πάλης που περιέχει Judo, Ελληνορωμαϊκή, Ελευθέρα πάλη, Sambo και Brazilian jiu jitsu. 

Mετά από δύσκολες μάχες o K.Βάβουρας κατάφερε να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα. Μαζί και το όνειρο κάθε Έλληνα που θέλει να δει τη γαλανόλευκη ψηλά. Το χρυσό μετάλλιό του αποτελεί για όλους μας μια αχτίδα ελπίδας, μια ακόμη αιτία να χαμογελάμε στη δύσκολη εποχή που διανύουμε.

O ίδιος, μετά τους αγώνες δήλωσε: "Ας μείνει σαν ένα μικρό παράδειγμα τούτες εδώ τις δύσκολες μέρες ότι ενωμένοι οι Έλληνες μπορούμε να προσπεράσουμε και να καταφέρουμε τα πάντα. Η ζωή είναι μια πάλη κι εμείς την έχουμε μέσα μας "

Συγχαρητήρια απ'όλους μας !

Σχετικές φωτογραφίες :








Πηγή ➤ sefeaa.gr

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου