Γυναίκες αράχνες ρήμαξαν την Κρήτη πάνω απο 200.000 ευρώ τα λαφυρά τους.

elas_lyste-blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Σε σπίτια και επιχειρήσεις των Δήμων Ηρακλείου, Χερσονήσου και Αγίου Νικολάου χτυπούσαν από τον Μάρτιο μέχρι και τον Ιούνιο του 2015 δύο γυναίκες ηλικίας 21 και 50 ετών στα ίχνη των οποίων έφτασε την Τετάρτη η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου.

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι δύο γυναίκες είχαν όλο αυτό το διάστημα διαπράξει 17 κλοπές ενώ στο ενεργητικό τους έχουν και μία αποτυχημένη προσπάθεια.

Στα σπίτια έμπαιναν και αφαιρούσαν κοσμήματα ενώ τα καταστήματα τα έκαναν φύλλο και φτερό με τη μέθοδο της απασχόλησης.

Συνολικά η λεία τους από όλες τις κλοπές που διέπραξαν φτάνει τις 14.100 ευρώ ενώ η αξία των κοσμημάτων που πρόλαβαν να αφαιρέσουν από τα σπίτια αγγίζει τις 201.400 ευρώ. Τέλος, είχαν αφαιρέσει και οινοπνευματώδη ποτά αξίας 140 ευρώ. Εις βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία.

Πηγή ➤ekriti


Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου