Με δύο κλικ θα μάθετε πότε θα πεθάνετε. Τολμάτε???

elas.lyste__blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Τώρα μπορείτε να μάθετε με δύο μόνο κλικ πόσα χρόνια ενδέχεται να ζήσετε...

Μια νέα ιστοσελίδα ισχυρίζεται ότι είναι σε θέση να υπολογίσει ακριβώς το έτος του θανάτου σας, χρησιμοποιώντας το φύλο και την ηλικία μας.

Ο λόγος για το γράφημα στην ιστοσελίδα  flowing data που σας δείχνει πόσο μεγάλος δείχνετε σε σχέση με την πραγματική ηλικία σας και την πιθανότητα να επιβιώσετε στα 65 ή τα 85 έτη σας.

Ο ειδικός επιστήμονας της εταιρείας Nάτα Γιάου μας αποκαλύπτει πόσα χρόνια ενδέχεται να ζήσουμε με μια ωραία μεταφορά με μπάλες που κυλάνε και βρίσκουν την ανάλογη καμπύλη που δείχνει το όριο ζωής μας.

Το γράφημα χρησιμοποιεί δεδομένα από την Υπηρεσία Κοινωνικής Ασφάλισης των ΗΠΑ για να ορίσει την πιθανή διάρκεια ζωής μας. Η γραμμή δείχνει την πιθανότητα που έχετε να ζείτε και να βιώσετε τα επόμενα γενέθλιά σας, με βάση την ηλικία και το φύλο σας. Κάθε τρεχούμενη τελεία αντιπροσωπεύει μία πιθανότητα.

Μπορείτε να εισάγετε την ηλικία και το φύλο σας (υπάρχουν μόνο οι εναλλακτικές «αρσενικό» και «θηλυκό» ) για να δείτε πόσο ενδέχεται να ζήσετε.

Για μια γυναίκα στα είκοσί της, οι περισσότερες γραμμές του γραφήματος είναι χαμηλές, γλιστρώντας κατά μήκος της επίπεδης επιφάνειας των'30, των '40 , και τωνω'50, και μεγαλώνουν κατά τη δεκαετία στα '60, στα '70 μου, και στα '80, όπου είναι υψηλότερες οι πιθανότητες θανάτου Αν κοιτάει για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα το γράφημα , θα δει ότι μερικές μπάλες πέφτουν σε νεώτερη ηλικία, αντιπροσωπεύοντας την πιθανότητα για πρόωρο θάνατο...

Άντρας στα 50 του, θα δει ότι τα μπαλάκια πάνε πιο γρήγορα. Όμως κάτι ενδιαφέρον θα συμβεί αν είστε 70 ετών και άνω, :

Το προσδόκιμο ζωής αυξάνεται και οι μπάλες έχουν την τάση να πέφτουν ακόμη πιο πέρα ​​από το σημείο του συνολικού προσδόκιμου ζωής. Αυτό σημαίνει ότι αφού φτάσατε ως εδώ «είστε πολλοί καλοί σε αυτό το παιχνίδι γήρανσης. Μάλλον πρόκειται να ζήσετε περισσότερο από ό, τι το μέσο άτομο».

Όπως επισημαίνει ο Γιάου, το γράφημα υποδηλώνει ότι οι βασικές εξισώσεις που χρησιμοποιούμε για να υπολογίσουμε την κοινωνική ασφάλιση και τη συνταξιοδότηση είναι λίγο πιο περίπλοκη από ό, τι θα μπορούσαμε να φανταστούμε.

Σε  κάθε περίπτωση δοκιμάστε την τύχη σας εδώ.


Πηγή ➤ thetok

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου