Υγρός τάφος η Μεσόγειος: Ναυάγιο με τουλάχιστον 43 νεκρούς ανοικτά της Λιβύης (Φωτό)

elas_lyste__blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Τουλάχιστον 43 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους το βράδυ του Σαββάτου όταν ένα πλεούμενο που τους μετέφερε ανοικτά της Λιβύης ανατράπηκε, ανακοίνωσε η λιβυκή Ερυθρά Ημισέληνος.

«Κάτοικοι της περιοχής μας ειδοποίησαν για την παρουσία πτωμάτων στις παραλίες γύρω από το λιμάνι του Ζλίτεν (160 χλμ. ανατολικά της Τρίπολης). Ανακαλύψαμε εκεί αρχικά 25 πτώματα και μετά άλλα τέσσερα», δήλωσε ο εκπρόσωπος της Ερυθράς Ημισελήνου Μοχάμαντ Αλ-Μισράτι.

Ο ίδιος δεν έδωσε διευκρινίσεις για τη χώρα προέλευσης των ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους, αλλά το επίσημο πρακτορείο ειδήσεων των λιβυκών αρχών της Τρίπολης μετέδωσε πως προέρχονταν από διάφορες χώρες της Αφρικής και προορισμός τους ήταν η Ιταλία.

Σαράντα χιλιόμετρα δυτικά, κοντά στο λιμάνι της Χομς, βρέθηκαν τα πτώματα άλλων 14 ατόμων, σύμφωνα με την ίδια πηγή. «Το πρωί λάβαμε πληροφορίες για την παρουσία πτωμάτων στην παραλία της Σιλίν», κοντά στη Χομς, δήλωσε ο Φάουζι Αμπντέλ-Άαλ, εκπρόσωπος της λιβυκής Ερυθράς Ημισελήνου στη Χομς, σύμφωνα με τον οποίο πρόκειται για ανθρώπους προερχόμενους από αφρικανικές χώρες.

Σύμφωνα με τις πηγές της Ερυθράς Ημισελήνου, τα θύματα είχαν επιβιβασθεί σε ένα πλεούμενο που ναυάγησε κοντά στο Ζλίτεν.






Πηγή ➤ koutipandoras

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου