Ραχήλ Μακρή: Δεν θα πληρώσω ΕΝΦΙΑ, ας με συλλάβουν.

elas_lyste__blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Βήμα στη Βουλή δεν έχει πλέον η Ραχήλ Μακρή και έτσι χρησιμοποιεί το facebook για να στείλει τα δικά της μηνύματα, όπως για να ενημερώσει πως δεν σκοπεύει να πληρώσει τον ΕΝΦΙΑ.

Η κ. Μακρή έχει αναρτήσει ένα βίντεο από συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στις 29 Σεπτεμβρίου του 2014 ο Πάνος Καμμένος στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 όπου ανέφερε ότι δεν θα πληρώσει τον ΕΝΦΙΑ. «Ούτε εγώ θα πληρώσω θα ακολουθήσω τις συμβουλές σου. Εξάλλου δεν τον ψήφισα δύο φορές μια με Σαμαρά και μια με εσάς. Οπότε μπορείτε να στείλετε να με πιάσουν με ντου» έγραψε στο Facebook η κ. Μακρή.


Πηγή ➤iefimerida



Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου