ΔΕΙΤΕ τι κατέγραψε το κινητό του Στάθη Λαζαρίδη πριν δεχθεί τη σφαίρα στα Ζωνιανά. (Vid).

elas_lyste__blogspot


ΛΥΣΤΕ blog ➤ Για πρώτη φορά δείτε τι κατέγραψε με το κινητό του ο ειδικός φρουρός Στάθης Λαζαρίδης. Όλη η επιχείρηση καρέ καρέ. Συγκλονιστικές εικόνες! Τα τελευταία λόγια του Στάθη πριν δεχθεί τη σφαίρα!

Η εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη είχε ως θέμα τους ήρωες που έπεσαν την ώρα του καθήκοντος και ένας από αυτούς ήταν και ο ήρωας ειδικός φρουρός, Στάθης Λαζαρίδης λίγο πριν δεχθεί τα φονικά χτυπήματα στα Ζωνιανά κατά τη διάρκεια επιχείρησης της ΕΛ.ΑΣ.

Η αστυνομική επιχείρηση στα Ζωνιανά της Κρήτης

Υπενθυμίζεται ότι η αρχή ενός Γολγοθά που κράτησε 8 χρόνια περίπου, είχε γραφτεί το 2007 όταν σε μια αστυνομική επιχείρηση στα Ζωνιανά Ρεθύμνου της Κρήτης, οι δυνάμεις της αστυνομίας έπεσαν σε ενέδρα από άτομα που τους πυροβόλησαν, με αποτέλεσμα ο Στάθης να τραυματιστεί μοιραία από σφαίρα στον αυχένα και από τότε να μην έχει επαφή με το περιβάλλον παρά τις χειρουργικές επεμβάσεις και την ιατρική φροντίδα.


Πηγή ➤ makeleio

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου