ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΣΗΣΗ - Νταλίκα έπεσε σε γκρεμό 180 μέτρων από γέφυρα της Εγνατίας στην Παραμυθιά Θεσπρωτίας.

elas-lyste_blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Σε εξέλιξη επιχείρηση της Πυροσβεστικής - Στο σημείο σπεύδει η 5η ΕΜΑΚ

Στο γκρεμό κατέληξε νταλίκα η οποία κινούνταν στην Εγνατία Οδό. Κάτω από άγνωστες συνθήκες η νταλίκα που κινούνταν με κατεύθυνση προς την Ηγουμενίτσα, έφυγε από την πορεία της, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, χτύπησε στις προστατευτικές μπάρες και έπεσε σε γκρεμό, στο ύψος της Σκάλας Παραμυθιάς.

Το όχημα βρίσκεται σε χαράδρα 180 μέτρων και είναι σε εξέλιξη επιχείρηση της Πυροσβεστικής προκειμένου να το προσεγγίσει. Στο σημείο σπεύδει και κλιμάκιο της 5ης ΕΜΑΚ.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν επιβεβαιωμένες πληροφορίες για την κατάσταση του οδηγού ενώ δεν έχει διευκρινιστεί αν στο όχημα επέβαινε και δεύτερο άτομο.

Την ώρα του ατυχήματος στην περιοχή έβρεχε καταρρακτωδώς. Σημειώνεται ότι η κίνηση στην Εγνατία Οδό διεξάγεται κανονικά, καθώς δεν χρειάστηκε να κλείσει ο οδικός άξονας.

Πηγή ➤ epiruspost.gr




Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου