Ελεύθερη κι επίσημα η Βίκυ Σταμάτη – Έδωσε τα 50.000 ευρώ – Nα μας πει που τα βρήκε…

elas_lyste__blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Και επίσημα ελεύθερη με όρους είναι από σήμερα η σύζυγος του πρώην υπουργού Άκη Τσοχατζόπουλου, Βίκυ Σταμάτη, η οποία πριν λίγες ώρες κατέβαλε το πόσον το 50.000 ευρώ που της είχε επιβληθεί για την αποφυλάκισή της.

Οι δικηγόροι της κ. Σταμάτη Φραγκίσκος και Λίλα Ραγκούση κατέθεσαν ήδη στον εισαγγελέα εκτέλεσης ποινών το αντίγραφο της καταβολής της εγγυοδοσίας.

Υπενθυμίζεται ότι η κ. Σταμάτη είχε ζητήσει από το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων την άρση της εγγυοδοσίας δηλώνοντας απορία, αίτημα που της είχε αρνηθεί το δικαστήριο.

Φυσικά και δεν μπορούμε να κρίνουμε την απόφαση της δικαιοσύνης, μπορούμε όμως να ρωτήσουμε τις αρχές και να μας πουν, που τα βρήκε τα 50.000 ευρώ η κυρία Σταμάτη;;; Μήπως έκανε τη νοσηλεύτρια μέσα στο Δρομοκαϊτειο ή της τα δάνεισε κάποιος;; Και αν ναι, ας βγει να πει ποιος, για να ξέρουμε και μεις αν τα έχει δηλωμένα στην εφορία…

Πηγή ➤ newsone

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου