Ενα "ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ" μέσα απο την καρδιά μου στα δύο παλληκάρια της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ.

elas_lyste__blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Θέλω να ευχαριστήσω δημόσια την ΕΛ.ΑΣ και συγκεκριμένα το πλήρωμα του περιπολικού  Ε.Α 23260 που βρισκόνταν στην Εθνική οδό Πύργου - Πάτρας.

Για την αμεση ανταπόκριση κατα την μεταφορά του 15 μηνων εγγονού μου το βράδυ της 25-11-2015 την 22.30 περίπου ώρα για το Καραμανδάνειο νοσοκομείο της Πάτρας.

Ερχόμενος απο την Αμαλιάδα πρίν την Μανολάδα συνάντησα ενα περιπολικό της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ και τους ζήτησα την συνδρομή τους λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών που
επικρατούσαν την ώρα εκείνη στο οδικό δίκτυο.

Αμεσα το πλήρωμα του περιπολικού με συνόδευσε, άνοιγαν δρόμο και μας πήγαν συνοδεία
μέχρι το νοσοκομείο της Πάτρας με ασφάλεια και ολα πήγαν καλά για το μωρό.

Η προσφορά και η βοηθειά τους ήταν πολύτιμη.έδωσαν,τον καλυτερό εαυτό τους εξασφαλίζοντας την κατά τον δυνατόν καλύτερη,ασφαλέστερη και ταχύτερη μετακινησή μας.

Επαγγελματισμός,αίσθημα ευθύνης και σεβασμός στην ανθρώπινη ζωή,είναι μόνο λίγες απο της αρετές που επέδειξαν οι άνδρες αυτοί.

Μετά τιμής και ευγνωμοσύνης
ΚΑΛΟΣ ΑΛΕΒΙΖΟΣ-ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ

Πηγή ➤ police-voice



Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου