Διάλογοι-φωτιά και για το κύκλωμα εκμετάλλευσης αλλοδαπών με "πλοκάμια" στην ΕΛΑΣ

elas_lyste__blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Οι καταγγελίες του Γιάννη Πανούση που έχουν προκαλέσει πολιτικό "σεισμό" δεν αφορούν μόνο την πολιτική του εξόντωση ή τις απειλές για τη ζωή του, αλλά και τη διαφθορά στην Ελληνική Αστυνομία και συγκεκριμένα την υπόθεση που ερευνά εδώ και καιρό η Δικαιοσύνη για κυκλώματα εκμετάλλευσης αλλοδαπών.

Απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες που έχει καταγράψει ο "κοριός" της ΕΥΠ, τις οποίες κατέθεσε σήμερα ο πρώην υπουργός στην εισαγγελία Διαφθοράς, δείχνουν ότι οι εμπλεκόμενοι είχαν φτάσει στο σημειο όχι μόνο να αποφασίζουν για μεταθέσεις και μετατάξεις αστυνομικών, αλλά και για την τύχη της θητείας του Γιάννη Πανούση.

Χαρακτηριστική είναι η συνομιλία στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ με αστυνομικό, ο οποίος είναι ήδη υπόδικος:

    Στέλεχος ΣΥΡΙΖΑ: Ο υπουργός (σ.σ. Γιάννης Πανούσης) θα φύγει σε ενα τετράμηνο. Τις υποθέσεις των αστυνομικών θα τις τακτοποιήσει ο ψηλός. Θα τελειώσει το θέμα Πανούση εσωκομματικά
    Αστυνομικός: Πρέπει να γίνει διευθυντής στο Αλλοδαπών ο ....
    Στέλεχος ΣΥΡΙΖΑ: Ναι, ετσι θα γίνουν τα πράγματα.
    Αστυνομικός: Πρέπει να απομακρυνθεί ο "Φ" από προϊστάμενος στο "Αλλοδαπών". Να φύγει ενας υποδιευθυντής να αναλάβει ο ....

Στο κύκλωμα φέρεται να συμμετέχουν αστυνομικοί του Αλλοδαπών και με το αζημίωτο να διευκολύνουν μετανάστες, δίνοντας άδειες παραμονής. Μάλιστα, ένας ιδιώτης, πολιτικό στέλεχος, υποστηρίζει ότι έχει τη δυνατότητα παρέμβασης ακόμα και για την αλλαγή στην ηγεσία των αδιάφθορων της ΕΛ.ΑΣ. για να μην έχουν κανένα πρόβλημα στην εφαρμογή των σχεδίων τους:

    Στέλεχος ΣΥΡΙΖΑ: Ξέρεις ποια είναι η "Αχίλλειος πτέρνα" μας; Το Εσωτερικών Υποθέσεων. Αυτοί πρέπει να φύγουν από κει.
    Αστυνομικός: Πρέπει να τεθεί το θέμα στον Υπουργό. Δεν είναι καλό για μας να μένουν αυτοί στο Εσωτερικών Υποθέσεων.

Η εισαγγελέας διαφθοράς ζήτησε σήμερα από τον Γιάννη Πανούση να καταθέσει όσα στοιχεία γνωρίζει για την υπόθεση αυτή, ενώ ο πρώην υπουργός είπε ότι δεν πρέπει να γίνει καμία μετακίνηση αστυνομικού αυτή την περίοδο.

Πηγή ➤ megatv

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου