"Νονός» της νύχτας απειλεί τον Πανούση" - "Θα του λιώσω το κεφάλι..." (Vid)

elas_lyste__blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Νέες αποκαλύψεις για την υπόθεση του πρώην υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Γιάννη Πανούση, με αφορμή τις καταγγελίες του ότι ο ίδιος δέχεται απειλές κατά της ζωής του από πολιτικούς που έχουν σχέση με τρομοκράτες», έρχονται στο φως από το Mega. Στο κεντρικό δελτίο, αναφέρθηκε ότι ο κ. Πανούσης δεχόταν απειλές και από ποινικούς κρατούμενους.

Ενδεικτικό των απειλών, όλα αυτά μέσα από τις καταγραφές που έκανε ο «κοριός» της ΕΥΠ, είναι και η φράση που φέρεται να ανήκει σε έναν «νονό» της νύχτας ο οποίος λέει χαρακτηριστικά: «Θα του λιώσω το κεφάλι…», αναφερόμενος στον πρώην υπουργό.

Δείτε το video…

Πηγή ➤tromaktiko

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου