150 Αναρχικοί καίνε τα Εξάρχεια καταστρέφοντας περιουσίες.(Vid).

elas.lyste-blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Σοβαρά επεισόδια σημειώνονταν και τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας στα Εξάρχεια, ύστερα από την ολοκλήρωση της πορείας περίπου 3.000 αντιεξουσιαστών στο κέντρο της Αθήνας, με αφορμή τη συμπλήρωση επτά χρόνων από τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου.

Ομάδα περίπου 150 αντιεξουσιαστών κατευθύνθηκε προς τα Εξάρχεια, πετώντας μολότοφ, βάζοντας φωτιές σε κάδους απορριμμάτων και προκαλώντας εκτεταμένες φθορές σε σταθμευμένα αυτοκίνητα στην περιοχή των Εξαρχείων.

Οι δυνάμεις των ΜΑΤ συγκεντρώθηκαν πολύ γρήγορα στην περιοχή, ενώ σε επιφυλακή βρίσκονται και οι «αύρες» της αστυνομίας. Οι άνδρες της αστυνομίας απαντούν στη ρίψη μολότοφ από τους αντιεξουσιαστές με χειροβομβίδες κρότου-λάμψης, ενώ μέχρι στιγμής έχουν προχωρήσει σε περίπου 25-30 προσαγωγές.
Τα επεισόδια λαμβάνουν χώρα στις οδούς Τοσίτσα, Τσαμαδού, Εφέσου, Σπυρίδωνος Τρικούπη και Στουρνάρη, κοντά στο Πολυτεχνείο. Οι αντιεξουσιαστές επιχείρησαν να βάλουν φωτιά και σε σούπερ μάρκετ στην οδό Σπυρίδωνος Τρικούπη, χωρίς επιτυχία.

Οι ομάδες των αντιεξουσιαστών έχουν στήσει οδοφράγματα και καίνε ό,τι βρίσκουν, ρίχνοντας δεκάδες μολότοφ κατά των δυνάμεων της Αστυνομίας.

Κάποια στιγμή, μάλιστα, έριξαν μολότοφ σε περίπτερο επί της οδού Στουρνάρη, αλλά ο ιδιοκτήτης του κατάφερε να σβήσει τη φωτιά που προκλήθηκε, μολονότι οι άγνωστοι επιχείρησαν να κάψουν το περίπτερο, ρίχνοντας μολότοφ αρκετές φορές.

Φωτιά από ρίψη μολότοφ πήρε και ένα μπαλκόνι στον πρώτο όροφο πολυκατοικίας στα Εξάρχεια, ωστόσο ευτυχώς αυτή έσβησε πολύ γρήγορα, χωρίς περαιτέρω συνέπειες.
Πηγή ➤koutipandoras

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου