Η "ΜΠΕΜΠΑ" Κ9 βγήκε στην σύνταξη λόγω γήρατος αλλά το αφεντικό της την υιοθέτησε.

elas_lyste__blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Συναισθήματα αγάπης, αφοσίωσης και πίστης ανθρώπου και σκύλου!Η Μπέμπα για 11 χρόνια ήταν μάχιμη και άξια συνεργάτης της Ελληνικής Αστυνομίας στο τμήμα εξουδετέρωσης εκρηκτικών μηχανισμών, (Τ.Ε.Ε.Μ).

Λόγω γήρατος αποσύρθηκε απο την ομάδα σκύλων της ΕΛ.ΑΣ, αλλά όχι απο την ζωή του αστυνομικού Χρήστου Κυρίτση,που είναι 11 χρόνια μαζί, στα εύκολα και στα δύσκολα και μέλος της οικογένειας του που την υπερλατρεύει.Η οργάνωση Animal Action Ioannina, παρέλαβε την Μπέμπα απο την Ελληνική Αστυνομία και με συμβόλαιο υιοθεσίας ανήκει πλέον και πάλι στον Χρήστο, για να συνεχίσουν να είναι μαζί...

Πηγή ➤ epirusgate



Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου