Στο πένθος ξανά η ΕΛ.ΑΣ υπέκυψε τα ξημερώματα των Χριστουγέννων 35χρονος Αστυνομικός.

elas.lyste-blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Στο πένθος η οικογένεια της ΕΛ.ΑΣ. - Έχασε τη μάχη με τη ζωή ο 35χρονος αστυνομικός Θεόδωρος Καλαντζής

Έχασε τη μάχη για τη ζωή και κατέληξε τα ξημερώματα των Χριστουγέννων, ο 35χρονος Θεόδωρος Καλαντζής, αστυνομικός του 4ου Αστυνομικού Τμήματος ο οποίος είχε τραυματιστεί βαρύτατα στο κεφάλι μετά από τροχαίο που είχε με την δίκυκλη μοτοσικλέτα του στην Οβρυά, όταν συγκρούστηκε με ΙΧ.

Τις προηγούμενες ημέρες υποβλήθηκε σε λεπτή χειρουργική επέμβαση στον εγκέφαλό του, όμως ο νέαρός αστυνομικός δεν άντεξε.

Ο αστυνομικός νοσηλευόταν σε ιδιαίτερα κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών όπου οι γιατροί έδωσαν μάχη για να αποκαταστήσουν την υγεία του, μετά το σφοδρό χτύπημα.

Πηγή ➤ tempo24



Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου