Η κρίση χτύπησε και τους καλλιτέχνες - στη Βουλγαρία καταφεύγουν οι Έλληνες τραγουδιστές.



elas.lyste-blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Δείτε πόσα χρήματα παίρνουν για μια εμφάνιση!

Ναι, η αλήθεια είναι πως λόγω της κρίσης, η νυχτερινή Αθήνα περνάει δύσκολα και δε θυμίζει σε ίποτα την χρυσή δεκαετία του ’90 με την μεγάλη προσέλευση -τα μπουζούκια ήταν ανοιχτά σχεδόν όλη την εβδομάδα- και τα υπέρογκα ποσά που έπαιρναν κάθε βράδυ οι τραγουδιστές.

Γι’ αυτό και πολλοί βρίσκουν διέξοδο στη Βουλγαρία και συγκεκριμένα στη Σόφια. Εκεί, τα πράγματα είναι ιδιαίτερα καλά γι’ αυτούς, μια και σύμφωνα με δημοσίευμα της Real News, αμείβονται μέχρι και με 3.000 ευρώ.

Ο Παντελής Παντελίδης, όπως αναφέρει η εφημερίδα εμφανίστηκε πρόσφατα εκεί, σε ένα μαγαζί όπου κυριολεκτικά δεν έπεφτε καρφίτσα.

Στις 21 Φεβουραρίου θα τραγουδήσει η Δέσποινα Βανδή, σε έναν χώρο αντίστοιχο του δικού μας Μεγάρου Μουσικής -το προηγούμενο καλοκαίρι είχε τραγουδήσει εκεί και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης.

Επιπλέον μεγάλη καριέρα εκεί κάνει ο Γιώργος Γιαεμής και ο Βασίλης Καρράς, ενώ σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα θα ξεκινήσει εκεί εμφανίσεις και ο Νίκος Βέρτης, μια και γύρισε πρόσφατα το καινούργιο του video clip και αυτό, δεν είναι καθόλου τυχαίο.

Πηγή ➤ peoplegreece

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου