Το κυλικείο του δημοτικού σχολείου χρησιμοποιούσε σαν κάλυψη ο 52χρονος που ασελγούσε σε βάρος μαθητριών.

elas-lyste.blogspot


ΛΥΣΤΕ blog ➤Ασελγούσε σε κορίτσια της Γ’ και Δ’ τάξης δημοτικού σχολείου του Γέρακα προσφέροντάς τους αναψυκτικά και τρόφιμα.
Η ανατριχιαστική υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν οι γονείς κοριτσιών συγκεκριμένου δημοτικού σχολείου της πόλης κατηγγειλαν τα περιστατικά στην αστυνομία και αμέσως επιλήφθηκαν στελέχη της Υποδιεύθυνσης Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.
Οι αστυνομικοί πήγαν στο σχολείο την περασμένη Παρασκευή και όπως προέκυψε από την έρευνά τους αλλά και την ανάκριση του συζύγου της ιδιοκτήτριας του κυλικείου, αυτός, 52 ετών, ομολόγησε, ότι όντως είχε κατ' επανάληψη ασελγήσει σε βάρος μικρών κοριτσιών!
Τα τελευταία θύματα του αδίστακτου παιδόφιλου ήταν μια 10χρονη μαθήτρια Τρίτης δημοτικού και δύο 11χρονες μαθήτριες Τετάρτης δημοτικού.
Ο 52χρονος συνελήφθη και αναμένεται να παραπεμφθεί στον εισαγγελέα μέχρι την Τετάρτη ενώ οι αστυνομικοί συνεχίζουν τις έρευνες και αναζητούν πλέον τα ρούχα που φορούσαν τα τρία κορίτσια τις επίμαχες ημέρες προκειμένου να διακριβώσουν αν θα εντοπιστούν ίχνη γενετικού υλικού του 52χρονου.
Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για αποπλάνηση παιδιού και ασέλγεια με ανήλικο έναντι αμοιβής κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση. 

Πηγή ➤ notioanatolika

Share on Google Plus

Lorentzo

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου