Αγιος Παντελεήμονας - ληστές με σφυριά εισέβαλαν σε διαμέρισμα.

elas.lyste-blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Με την απειλή των σφυριών, οι δράστες κατόρθωσαν να αποσπάσουν από το θύμα, που είναι και ιδιοκτήτρια καταστήματος στην περιοχή, περίπου 10.000 ευρώ.

Ληστεία με.. σφυριά στον Αγ. Παντελεήμονα. Η ιδιότυπη ληστρική επιδρομή έγινε σε διαμέρισμα 3ου ορόφου πολυκατοικίας στην οδό Ιουλιανού. Καταγράφηκε λίγο πριν τις 18:00 το απόγευμα με στόχο την 53χρονη ιδιοκτήτρια από την Κίνα. Με την απειλή των σφυριών, οι δράστες κατόρθωσαν να αποσπάσουν από το θύμα, που είναι και ιδιοκτήτρια καταστήματος στην περιοχή, περίπου 10.000 ευρώ και να τραπούν σε φυγή.

 Στις 04:00 χθες τα ξημερώματα, στην οδό Πελοποννήσου στο Κερατσίνι, θύμα ληστείας έπεσε ένας 39χρονος άνδρας. Δύο δράστες τον ακινητοποίησαν την ώρα που περπατούσε, και με την απειλή πιστολιού του άρπαξαν 1.000 ευρώ και εξαφανίστηκαν. Την ίδια ώρα στη Θεσσαλονίκη, άγνωστοι εισέβαλαν σε διαμέρισμα 1ου ορόφου πολυκατοικίας, ιδιοκτησίας 56χρονης, από το οποίο απέσπασαν άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό και κοσμήματα.

Πηγή ➤ thetoc

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου