Τα ΜΑΤ του... πρωθυπουργού έπιασαν τον κλέφτη

elas-lyste

ΛΥΣΤΕ blog ➤Χειροπέδες σε έναν κλέφτη σούπερ μάρκετ πέρασαν αστυνομικοί διμοιρίας ΜΑΤ, που έχει διατεθεί ως ενίσχυση στα μέτρα φύλαξης της κατοικίας του πρωθυπουργού. Όπως διαβάζουμε στησελίδα του facebook "Mάχιμοι Αστυνομικοί", οι ένστολοι καταδίωξαν τον αλλοδαπό -όπως απεδείχθη- και τον συνέλαβαν:

Αλλο ενα περιστατικο που αποδεικνυει τι κανουν οι ανδρες των διμοιριων οταν καθονται στα λεωφορεια ειναι και το εξης.

Πριν απο λιγο ανδρες απο την διμοιρια που λαμβανει μετρα ως ενισχυτικη πληςιον οικιας Πρωθυπουργου εκτος απο τα συνηθη αυξημενα καθηκοντα τους,προχωρησαν στην συλληψη μετα απο πεζη καταδιωξη πανω απο πεντακοσια μετρα ενος αλλοδαπου (Πολωνου) ο οποιος ειχε προβει σε κλοπη στο σουπερμαρκετ που βρισκετε σε αποσταση εκατο και πλεον μετρων απο το λεωφορειο.Τα θερμα μπραβο για αλλη μια φορα απο την ομαδα μας.

ΜΑΧΙΜΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ

Πηγή ➤ bloko.gr

Share on Google Plus

ΟΜΑΔΑ ΖΗΤΑ ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου