Ενας Ματατζής τα λέει έξω απο τα δόντια.

elas-lyste.blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Γέμισε το fb από τα βιντεάκια του 2013 που αστυνομικοί των ΜΑΤ σε Ιταλία και Ταϊλάνδη έβγαλαν τα κράνη και συμπαραστάθηκαν στους διαδηλωτές και τα κλασικά σχόλια να ακολουθούν οι δικοί μας εδώ είναι έτσι είναι αλλιώς.

Σας ενημερώνω λοιπόν επειδή ήμουν παρών προχθές στα επεισόδια με τους αγρότες ότι οι συνάδελφοι της ΔΑΕΘ το μόνο που δεν έκαναν ήταν το ότι δεν έβγαλαν το κράνος.Ευτυχώς βέβαια, γιατί αυτή η αμυντική στάση εκτιμήθηκε δεόντως από μερίδα των διαδηλωτών που τους το ανταπέδωσαν με βροχή από μολότοφ καπνογόνα πέτρες και ότι άλλο έβρισκαν μπροστά τους.

Κανένας ματατζής δεν αφήνει το σπίτι του για να αναλάβει υπηρεσία με την ευχή να γίνουν επεισόδια και να καεί το σύμπαν.Το αντίθετο. Παρακαλάμε να κυλήσουν όλα ήρεμα γιατί τις περισσότερες φορές που ξεφεύγει η κατάσταση κάποιοι από εμάς καταλήγουν στο 401-424 νοσοκομείο.

Καλό είναι κάποιοι συνάδελφοι που ασπάζονται τις απόψεις για τα "κακά" ΜΑΤ να περάσουν μία βόλτα από τις διμοιρίες για 2-3 χρονάκια να δουν την πραγματικότητα και να αφήσουν την κριτική μέσα από την ζεστούλα.....T.T.


Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου