ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΒΟΥΤΗΞΑΝ ΣΤΗ ΘΑΛΛΑΣΑ ΚΑΙ ΕΣΩΣΑΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΠΝΙΓΟΤΑΝ!

elas_lyste__blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Αστυνομικοί βούτηξαν στη θάλλασα και έσωσαν γυναίκα που πνιγόταν!
Διασώθηκε μετά την άμεση επέμβαση δύο  αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, 20χρονη ημεδαπή, η οποία κατά την προσπάθειά της να επιβιβασθεί σε καΐκι συγγενικού της προσώπου, έπεσε στο λιμάνι της Καβάλας και κινδύνευε να πνιγεί.

Συγκεκριμένα, σήμερα το πρωί, οι παραπάνω αστυνομικοί, που εκτελούσαν εποχούμενη περιπολία, ενημερώθηκαν, από πολίτη, για νεαρή γυναίκα, που είχε πέσει στη θάλασσα και κινδύνευε να πνιγεί.

Άμεσα οι αστυνομικοί προσέτρεξαν στο σημείο, βούτηξαν στη θάλασσα και αφού προσέγγισαν την 20χρονη, κατόρθωσαν να τη διασώσουν και να την βγάλουν στην προβλήτα του λιμανιού.

Η 20χρονη μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας, όπου νοσηλεύεται για προληπτικούς λόγους.  

Πηγή ➤ policenet

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου