Την απόλυτη φρίκη έζησε φοιτήτρια στην Καλαμάτα - νεαρός προσπάθησε να την βιάσει

elas-lyste.blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Εφιαλτικές στιγμές έζησε μια φοιτήτρια στην Καλαμάτα, η οποία κατήγγειλε ότι την τελευταία στιγμή γλίτωσε τον βιασμό από έναν άντρα που είχε γνωρίσει λίγη ώρα πριν σε μπαρ! Οπως περιέγραψε η 20χρονη στους αστυνομικούς, διασκέδαζε ένα βράδυ σε νυχτερινό μαγαζί της Καλαμάτας με τον 25χρονο, ο οποίος έχει απασχολήσει παλαιότερα τις Αρχές για μικροκλοπές.

Υστερα από λίγο έφυγαν από το μπαρ και ο νεαρός πρότεινε στην κοπέλα να πάνε στο σπίτι ενός φίλου του να κουβεντιάσουν.

Η φοιτήτρια δέχθηκε, ωστόσο όταν μπήκαν στο διαμέρισμα, στο οποίο δεν βρισκόταν κανείς εκείνη την ώρα, σύμφωνα πάντα με την καταγγελία, ο νεαρός τής επιτέθηκε και προσπάθησε να τη βιάσει. Οπως ισχυρίσθηκε, ο 25χρονος τη χτύπησε (κάτι που επιβεβαιώθηκε πάντως στο νοσοκομείο, όπου πήγε αργότερα και υποβλήθηκε σε εξετάσεις από τους γιατρούς), αλλά εκείνη προέβαλε σθεναρή αντίσταση και κατάφερε να του ξεφύγει.

Οταν η 20χρονη συνήλθε από το σοκ που υπέστη, πήγε στην Αστυνομία και κατήγγειλε το περιστατικό. Σε βάρος του 25χρονου σχηματίσθηκε δικογραφία από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας, η οποία έχει διαβιβασθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας, καθώς είχαν παρέλθει τα όρια του Αυτοφώρου. Ο ίδιος αρνήθηκε την κατηγορία, ενώ για τα τραύματα της κοπέλας ισχυρίσθηκε ότι έπεσε μόνη της από τις σκάλες.

Πηγή ➤ espressonews

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου