ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ με ανοσία στον "ΑΜΙΑΝΤΟ" - Παγκόσμια πρωτοτυπία το Α.Τ.Πυλαίας.

elas.lyste-blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤Το κτίριο του Αστυνομικού Τμήματος Πυλαίας βρίσκετε σε ένα διώροφο κτίριο επί της οδού πολυτεχνείου είναι περιτριγυρισμένο από δένδρα και πίσω από αυτό βρίσκετε ένα πανέμορφο πάρκο οπού τους καλοκαιρινούς μήνες μαζεύονται δεκάδες μικροί κ μεγάλοι για να απολαύσουν το παιχνίδι και την δροσιά που προσφέρουν τα δένδρα.

Την ειδυλλιακή αυτή εικόνα δυστυχώς τη χαλάει η σκεπή του κτιρίου που είναι κατασκευασμένη από αμίαντο.
Ο αμίαντος σύμφωνα με τον παγκόσμιο οργανισμό υγείας είναι ένα από τα 110 πιο καρκινογόνα υλικά.
Είναι απορίας άξιο πως η ΕΛ.ΑΣ. θέτει σε κίνδυνο την υγειά του προσωπικού της κ των πολιτών που επισκέπτονται το εν λόγο κτίριο από το 2007 έως και σήμερα με απρόβλεπτες συνέπειες.
πληροφορούμαστε ότι η ένωση αστυνομικών υπαλλήλων Θεσσαλονίκης κάνει προσπάθειες από το 2011 για την  αλλαγή της σκεπής που όπως φαίνεται έπιασαν τόπο κ όπως προκύπτει από αναφορά αστυνομικού που σας παρουσιάζουμε αποκλειστικά επίκειται η αντικατάστασή της.


Οι ερωτήσεις-απορίες μας είναι αν η ΕΛ.ΑΣ. έχει προβεί σε σχετικό έλεγχο για την υγειά του προσωπικού κάνοντας μετρήσεις- υποβάλλοντας τους στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις-γιατί ρισκάρει με την υγειά των επισκεπτών πολιτών.

Καθώς επίσης αν κατά την διάρκεια εργασιών αντικαταστάσεις πρέπει να απομακρυνθεί το προσωπικό και να δημιουργηθεί μια περίμετρο ασφαλείς για τους διερχόμενους.

Να θυμίσω ότι πριν λίγες μέρες και μέχρι σήμερα το προσωπικό της FRONTEX αρνείται να
 μπει και να εργαστεί στο κτίριο (σκεπή απο αμίαντο) όπου στεγάζετε το κέντρο καταγραφής στην Χίο ενώ οι Ελληνες Αστυνομικοί και εκεί συνεχίζουν να εργάζονται.

Αναρωτιόμαστε αν η ΕΛ.ΑΣ. μας κρύβει κάτι σχετικά με την ανοσία που μπορεί να έχει το προσωπικό της στο αμίαντο και κατά συνέπεια στον καρκίνο και δεν το λέει στον υπόλοιπό κόσμο για να σωθεί.

Θέλω να υπογραμμίσω ότι καταλαβαίνουμε την αγωνία του αστυνομικού για την υγεία του και ελπίζουμε η ΕΛ.ΑΣ. να προβεί σε όλες τις υγειονομικές ενέργειες που θα διασφαλίζουν την υγεία του προσωπικού της αλλά και των πολιτών.  

Πηγή ➤ elas-lyste



Share on Google Plus

Lorentzo

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου