Τρίκαλα.Γκρεμίστηκε η Γέφυρα της Διάβας στην Καλαμπάκα.

elas-lyste.blogspot


ΛΥΣΤΕ blog ➤ << Άκουσα έναν εκκωφαντικό θόρυβο και είδα πίσω μου να καταρρέει η Γέφυρα .... Κάποιος που με ακολουθούσε πρόλαβε την τελευταία στιγμή και γύρισε πίσω...>> , ήταν τα λόγια του Αντιδημάρχου Καλαμπάκας κου Ράντου που φανερά σοκαρισμένος διηγούταν την τρομακτική εμπειρία που έζησε.

Οι δυνατή βροχή που πέφτει από χθες το βράδυ , ήταν η αιτία να σημειωθεί μια τεράστια καταστροφή στον Δήμο Καλαμπάκας. Από τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα αφού κατέρρευσε ένα μεγάλο κομμάτι της Γέφυρας Της Διάβας ( όπως λέμε ) , πάνω από τον Πηνειό ποταμό.
Στην περιοχή βρίσκεται ο Δήμαρχος Καλαμπάκας κος Σινάνης με τον Αντιπεριφερειάρχης Χρήστο Μιχαλάκη που δεν μπορούν να πιστέψουν αυτό που συνέβη.
Παρόντες ακόμα ο Περιφερειακός Σύμβουλος κος Μπουτίνας , Αντιδήμαρχοι , Δημοτικοί Σύμβουλοι , Αστυνομία , Πυροσβεστική , εργαζόμενοι στον Δήμο και πολλοί περαστικού.
Με μια πρώτη ματιά μπορεί κανείς να δει ότι κινδυνεύουν και άλλα κομμάτια της Γέφυρας του Πηνειού στην
Διάβα , αφού και άλλες κολώνες φαίνεται να έχουν γίνει ασταθείς από την διάβρωση του νερού.

Υπηρεσίες του Νομού σήμερα θα αποτυπώσουν την ζημιά στην γέφυρα των 230 μέτρων που δόθηκε στην κυκλοφορία το 1982 και άλλαξε την τοπική αγορά και οικονομία αφού περισσότερα από 20 χωριά επικοινωνούσαν από αυτή.

Αυτό που ελπίζουν όλοι είναι η Γέφυρα να μην υποστεί περαιτέρω ζημιές και να αποκατασταθεί το συντομότερο δυνατόν.

Πηγή ➤ stagonnews

Share on Google Plus

Lorentzo

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου