Απομονώστε τους "Aντισυναδέλφους" και πλύνετε τα χέρια σας πολύ σχολαστικά.




elas-lyste

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Την ώρα που συνάδελφοι καίγονται από τις δολοφονικές μολότωφ των ακροαριστερών αλητών ,εμφανίζεται από τη μία το πνεύμα της συν-αδελφικότητας και αυτοθυσίας και από την άλλη η αλητεία και το προσωπικό συμφέρον του κομματόσκυλου (αναξιωματικού) το οποίο, σύμφωνα με καταγγελίες, εμποδίζει και επιτυγχάνει εν τέλει, τη μη σύλληψη- απόδραση των ακροαριστερών τραμπούκων οι οποίοι αποπειράθηκαν να δολοφονήσουν Αστυνομικούς.
Μπορεί να ασκούμε το ίδιο επάγγελμα (για κάποιους) αλλά δεν είμαστε όλοι συνάδελφοι. Η συναδελφικοτητα αποδεικνύεται στο δρόμο και στα συμβάντα.

-- ΠΡΟΣΟΧΗ--
Απομονώστε τους "Aντισυναδέλφους" και πλύνετε τα χέρια σας πολύ σχολαστικά.


Αστυνομικός - Ζαχαρίας Κ.




αντισυναδέλφους και πλύνετε τα χέρια σας πολύ σχολαστικά.
Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου