ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ - Πολίτες εκβιάζουν Αστυνομικούς(Φωτό έγγραφο φωτιά).

elas.lyste-blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Αναδημοσιεύουμε καταγγελία, όπως ακριβώς μας την έστειλε αναγνώστης: Η συννημένη φωτογραφία είναι mail που εχει αναρτηθεί σε χώρους του μετρό απο συγκεκριμένο σταθμάρχη. Είναι απορίας άξιον αν ο κύριος στρατηγός γνωρίζει οτι χρησιμοποιείται το ονομά του για να εκβιάζονται αστυνομικοί απο πολίτες.Οι υποχρεώσεις του αστυνομικού προσωπικού ειναι γνώστες μέσω των κανονισμών και αν υπήρχε η ανάγκη νέας ενημέρωσης θα μπορούσε να γίνει μέσω υπηρεσιακής αλληλογραφίας όπως προβλέπεται.


Αν ειναι ετσι τοτε συνάγονται τα εξείς:
1)Στρατηγός της ΕΛ.ΑΣ. έδωσε προφορική οδηγία σε πολίτη και τον εξουσιοδότησε να ειναι εποπτης και ελεγκτης των αστυνομικών.

2)Ο καθε σταθμαρχης θα μπορει να "εκβιάζει" τον αστυνομικο για να μην ειδοποιησει καποιο ΚΑΣΕ (?). Ακομα και αν ο αστυνομικος ειναι καθολα σωστος στην υπηρεσια του ενας σταθμαρχης που δεν συμπαθει την αστυνομια μπορει να πει τα δικα του.

3)Το ωραριο για τους αστυνομικους στο μετρο ειναι 8-16 και 16-24 δηλαδη 8ωρο. Η περιπολια συμφωνα με τους κανονισμους ειναι 6ωρη και αποτελειται απο 2 και παραπανω ατομα.
4)Οι ασυρματοι και τα τηλεφωνα ΔΕΝ λειτουργουν στο μετρο οποτε αν ο αστυνομικος δεχθει επιθεση απο ατομα δεν μπορει να επικοινωνησει με κανεναν.

5)Ολοι οι αστυνομικοι που εκτελουν υπηρεσια στο μετρο μετονομαζονται σε ειδικους φρουρους

Πιθανον να εξαγονται και αλλα συμπερασματα που αυτη τη στιγμη δεν ειμαι σε θεση να βγαλω.

Πηγή ➤ bloko

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου