Πολικό κρύο, τσίπουρα, λουκάνικα και κοψίδια για τους αγρότες στα μπλόκα(Φωτό και video)

elas_lyste__blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Με θερμοκρασίες που βρίσκονται πολύ κάτω του μηδενός, πριν δυο εικοσιτετράωρα έφτασε και τους -10ο Κελσίου, οι απεργοί αγρότες και κτηνοτρόφοι έφτιαξαν πρόχειρα καταλύματα επιστράτευσαν την φαντασία τους φτιάχνοντας αυτοσχέδιες σόμπες για να ζεσταθούν και ανέπτυξαν τα μαγκάλια για να μην έχουν “ξεροσφύρι” τα τσίπουρα νέας σοδιάς, που είναι και από τις πολύ καλές.


Στον Νέστο δεν φεύγεις εύκολα από την φιλοξενία των αγροτών συνδαιτυμόνων, αν δεν τιμήσεις δεόντως τσίπουρο λουκάνικα και παντσέτες.

Μέχρι να μας φορολογήσουν και τον αέρα που ανασαίνουμε θα φτιάχνουμε τα τσίπουρά μας και θα του μαθαίνουμε τι πα να πει… Έλληνας, λένε και στο μπλόκο του Άρδα βλέποντας τα νερά του να φουσκώνουν και να πλημμυρίζουν τα γύρω χωράφια.


Περιμένουμε τον Αποστόλου και τους Βουλευτές του να τους ….τρατάρουμε ….


Εμείς εδώ αντέχουμε, εκείνοι εκεί κάτω θ’ αντέξουν, μας ρωτάνε, πιο πολύ από μας στην Κυβέρνηση, και ας προσπαθούν να μας διασπάσουν….

Πηγή ➤thrakitoday

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου