Η ΕΛ.ΑΣ Εξιχνίασε δολοφονία στην Πέλλα μετά από 18 χρόνια.

elas-lyste.blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Η νεοσύστατη ομάδα διερεύνησης ανεξιχνίαστων εγκλημάτων του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής χρησιμοποίησε σύγχρονες πια μεθόδους και κατάφερε να βρει τον δολοφόνο, ο οποίος ήταν ο εραστής του θύματος

Εξιχνιάστηκε με χρήση σύγχρονων μεθόδων ανθρωποκτονία σε βάρος 23χρονου, που έγινε τον Ιανουάριο του 1998, η σωρός του οποίου βρέθηκε σε δασική περιοχή της Πέλλας. Ως δράστης ταυτοποιήθηκε και συνελήφθη δυνάμει Εντάλματος Σύλληψης ένας 53χρονος άντρας σήμερα, ο οποίος φέρεται να διατηρούσε ερωτική σχέση με το θύμα, ενώ επίσης φέρονται δράστης και θύμα να είχαν απασχολήσει τις Αρχές στο παρελθόν για χρήση ναρκωτικών.

Ειδικά συσταθείσα ομάδα διερεύνησης ανεξιχνίαστων εγκλημάτων του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, κατάφερε τελικά να εξιχνιάσει αυτή την πολύκροτη υπόθεση ανθρωποκτονίας ύστερα από 18 ολόκληρα χρόνια!

Ειδικότερα, στο πλαίσιο επανεξέτασης εκκρεμών υποθέσεων από αστυνομικούς που αποτελούν την ανωτέρω ομάδα, η οποία επαναξιολογεί το συλλεχθέν προανακριτικό υλικό και αξιοποιεί τα υπάρχοντα ευρήματα με νέες και σύγχρονες τεχνολογικές –εργαστηριακές μεθόδους έρευνας που χρησιμοποιεί η Ελληνική Αστυνομία, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία του δράστη της ανθρωποκτονίας.

Πρόκειται για έναν 53χρονο σήμερα άντρα, ο οποίος συνελήφθη δυνάμει Εντάλματος Σύλληψης της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών Έδεσας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για «Ανθρωποκτονία με πρόθεση» και «Παράνομη οπλοχρησία».
Στις 12 Ιανουαρίου 1998 είχε βρεθεί η σωρός του 23χρονου, σε δασική περιοχή της Πέλλας. Έφερε τραύμα στο κεφάλι από κυνηγετικό όπλο, ενώ ο δράστης, προκειμένου να δυσχεράνει τις αστυνομικές έρευνες, ως προς την ταυτοποίηση της ταυτότητας του θύματος, προσπάθησε να αλλοιώσει τα χαρακτηριστικά αυτού, βάζοντάς του φωτιά. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Ανακριτή Έδεσας.

Πηγή ➤ news247

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου