ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ - Επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. στην Ειδομένη για την απελευθέρωση των γραμμών του ΟΣΕ.

elas-lyste.blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Επιχείρηση των ΜΑΤ μετά από αίτημα του ΟΣΕ. Πάνω από 150 άνθρωποι έχουν καταλάβει τις γραμμές του τρένου.

Σε εξέλιξη η επιχείρηση των ΜΑΤ για την απομάκρυνση περίπου 150 Αφγανών από τις σιδηροδρομικές γραμμές στην Ειδομένη.

Η επιχείρηση πραγματοποιείται μετά από αίτημα του ΟΣΕ, καθώς πρόκειται να περάσει από το σημείο εμπορική αμαξοστοιχία.

Λίγο μετά τις 7:30 το πρωί της Τρίτης απομακρύνθηκαν από το σημείο δημοσιογράφοι και φωτορεπόρτερ και έγινε η επιχείρηση.

Μετά το κλείσιμο των συνόρων της Σερβίας και της ΠΓΔΜ, την Παρασκευή, έχουν εγκλωβιστεί στην Ειδομένη πάνω από 5000 πρόσφυγες.

Ο καταυλισμός που έχει στηθεί στην περιοχή έχει γεμίσει, όπως κι ένας δεύτερος που έχει στηθεί πρόχειρα στο Πολύκαστρο του Κιλκίς. Πολλοί από τους ανθρώπους παραμένουν στα λεωφορεία που τους έχουν μεταφέρει στο σημείο, ενώ τη Δευτέρα 400 άτομα μεταφέρθηκαν σε κλειστό γήπεδο της Κοζάνης.

Πηγή ➤ antenna

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου