Έδειρε αστυνομικό μέσα στο αστυνομικό μέγαρο - όπου τον είχαν μεταφέρει για να “ξεσουρώσει”

elas_lyste__blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Με όλους και με όλα τα έβαλε ένας 33χρονος από χωριό του Ηρακλείου, ο οποίος δεν δίστασε να προκαλέσει φθορές στο αυτοκίνητο ενός αστυνομικού, αλλά και να χτυπήσει έναν ακόμη και μάλιστα μέσα στο αστυνομικό μέγαρο!

Ο νεαρός άνδρας, ο οποίος έχει απασχολήσει πολλές φορές την Αστυνομία και τη Δικαιοσύνη, σε έξαλλη κατάσταση έχοντας καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, προκάλεσε φασαρία ενώ βρισκόταν σε μπαρ δυτικά του Ηρακλείου.

Λόγω της μέθης που τον είχε κυριεύσει, όπως σχολίαζαν αστυνομικοί που τον είδαν, μάλωσε αρχικά με τον φίλο του με τον οποίο τα έπιναν προχθές το βράδυ στο συγκεκριμένο χώρο. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η συμπεριφορά του ήταν τόσο επιθετική που χρειάστηκε να κληθεί η αστυνομία προκειμένου να τον σταματήσουν για να μην σημειωθούν χειρότερες καταστάσεις. Άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. που βρέθηκαν στο σημείο τον μετέφεραν τελικώς στο αστυνομικό μέγαρο, προκειμένου όπως σημειώνουν πληροφορίες από την αστυνομία να συνέλθει και όχι για να συλληφθεί. Αφού λοιπόν παρέμεινε λίγες ώρες στοαστυνομικό μέγαρο τον άφησαν να φύγει, πιστεύοντας ότι θα αναχωρήσει ήρεμα και χωρίς παρατράγουδα…

Φτάνοντας όμως στην πύλη του μεγάρου, διαπληκτίστηκε με τον αστυνομικό που εκείνη την ώρα είχε υπηρεσία και σύμφωνα πάντα με πληροφορίες από την Αστυνομία, αφού εξύβρισε τον αστυνομικό, στη συνέχεια έδωσε μία κλωτσιά στο αυτοκίνητο ενός σκοπού, κάνοντας του ζημιά. Συγκεκριμένα, έσπασε το φανάρι του Ι.Χ. και ακολούθησε η σύλληψή του προχθές το πρωί. Στα κρατητήρια όπου οδηγήθηκε επιτέθηκε αυτή τη φορά στον αστυνομικό του Μεταγωγών που είχε υπηρεσία και επιχείρησε να του κάνει σωματική έρευνα πριν τον βάλει στο κελί. Ο συγκεκριμένος αστυνομικός, όπως μας είπαν συνάδελφοί του, δέχτηκε αρκετές κλωτσιές μέχρι να μπουν στη μέση άλλοι αστυνομικοί για να τους χωρίσουν και να ακινητοποιήσουν τον 33χρονο. Η κατάσταση φαίνεται να εκτονώθηκε όταν τελικώς ο νεαρός κλείστηκε στο κελί μέχρι και τη στιγμή που μεταφέρθηκε στο Δικαστήριο για να δικαστεί με τη διαδικασία του αυτοφώρου. Ο 33χρονος καταδικάστηκε σε τρία χρόνια φυλάκιση με αναστολή και αφέθηκε ελεύθερος.

Πηγή ➤ patris

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου