Ρομά επιτέθηκε να ληστέψει με μαχαίρι 14χρονο νωρίς στο εμπορικό κέντρο MC ARTHUR GLEN.

elas.lyste-blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Στη στάση του λεωφορείου του εμπορικού κέντρου MC ARTHUR GLEN περίμενε ένας 14χρονος κάτοικος Αρτέμιδας όταν τον πλησίασαν δύο νεαροί Ρομά με άγριες διαθέσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες παρά το γεγονός ότι ήταν μόλις 6 παρά τέταρτο το απόγευμα οι δύο θρασύτατοι δράστες έβγαλαν σουγιά και απείλησαν τον 14χρονο καταφέρνοντας να τον ληστέψουν.

Του άρπαξαν το κινητό τηλέφωνό του καθώς και 130 ευρώ που είχε το παιδί επάνω του και έφυγαν τρέχοντας μέσα στα χωράφια προς το Αττικό Πάρκο!

Όπως είναι φυσικό όλοι έχουν θορυβηθεί από το περιστατικό αυτό αφού αφενός σημειώθηκε σε ώρα που υπάρχει κόσμος στο σημείο, αφετέρου οι δράστες δεν έλαβαν υπόψη τους ότι είχαν να κάνουν με ένα παιδί!

Πηγή ➤ notioanatolika

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου