Εκκληση για μάρτυρες θανατηφόρου τροχαίου, με θύμα 21χρονη, στη Θεσσαλονίκη.

elas_lyste.blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Στο facebook τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί αυτή η έκκληση για μάρτυρες τροχαίου δυστηχήματος στη Θεσσαλονίκη :

"Τη ΒΟΗΘΕΙΑ Σας παρακαλω!!
Παρασκευή 5 Φλεβάρη στις 5 το απόγευμα, στη Μουδανιών με κατεύθυνση προς Χαλκιδική στο ύψος ανάμεσα στα φυτώρια Λεμονή κ Βασιλειαδη ( ακριβώς μετά το Cosmos) είχαμε θανατηφόρο τροχαίο μιας κοπέλας 21 χρόνων.

Της Μαργαρίτας μας.

Το όχημα της (renault Clio γκρι ασημί ) είναι αποδεδειγμένο πλέον από την τροχαία Θέρμης ότι βρισκόταν στην αριστερή λωρίδα και από επαφή με άλλο όχημα έχασε την πορεία του με αποτέλεσμα να προσκρούσει στην πινακίδα τέρμα δεξιά.
Η οικογένεια ψάχνει για μάρτυρες. Δυστυχώς μέχρι στιγμής σε ένα τόσο πολυσύχναστο σημείο κανείς δεν έχει ενημερώσει την τροχαία Θέρμης.. Συζητήστε το θέμα..ίσως μπορούμε να βοηθήσουμε.

Πηγή ➤ olathessaloniki

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου