Άνω Λιόσια-Μαχαίρωσαν μαθητή για να του πάρουν το κινητό.



ΛΥΣΤΕ blog ➤«Ποιος θα μου το ‘λεγε ότι θα γινόμουν νηπιαγωγός και θα φοβόμουν να πάω στη δουλειά μου», δηλώνει νηπιαγωγός του 1ου
Νηπιαγωγείο Άνω Λιοσίων, που βρίσκεται δίπλα στο Γυμνάσιο και στο Δημοτικό.

Πρόκειται για ένα συγκρότημα σχολείων μέσα στον καταυλισμό των Ρομά της περιοχής. Τα σχολεία δέχονται καθημερινά επιθέσεις: απειλές σε δασκάλους για να τους αποσπάσουν μικροποσά των 5 και 10 ευρώ από εξωσχολικούς ανθρώπους, σπάσιμο αυτοκινήτων και αποκορύφωμα το μαχαίρωμα μαθητή γυμνασίου για να του πάρουν το κινητό.

Με αφορμή το περιστατικό αυτό, οι δάσκαλοι του Δήμου Φυλής προχώρησαν σε απεργία ενώ μαθητές του Γυμνασίου διαμαρτυρήθηκαν στον Δήμο. Ωστόσο, δε δόθηκε καμία δημοσιότητα από κανέναν.

Όπως δηλώνει νηπιαγωγός του συγκροτήματος , τα περιστατικά καταγγέλλονται, αλλά η Αστυνομία έρχεται μετά από μία ώρα, η οποία μάλιστα δηλώνει πως δεν έχει περιπολικά αρκετά ώστε να βοηθήσει.

Σύμφωνα με δηλώσεις που έκανε αποκλειστικά στο site μας, οι δάσκαλοι φοβούνται για τη ζωή τους καθώς καθημερινά βιώνουν την τρομοκρατία με απειλές. Μάλιστα, στο ολοήμερο νηπιαγωγείο οι φόβοι αυξάνονται για τη νηπιαγωγό που αναγκάζεται να φεύγει μόνη της στις 16.00

Πρόκειται, για ένα άβατο που η Αστυνομία γνωρίζει αλλά δε μπορεί να κάνει πολλά.

Πηγή ➤securnews

Share on Google Plus

Lorentzo

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου