Καστοριά.Τον απήγαγαν, τον χτύπησαν, τον λήστεψαν και τον παράτησαν δεμένο σε δέντρο.



ΛΥΣΤΕ blog ➤ Θύμα απαγωγής, ξυλοδαρμού και ληστείας κατήγγειλε ότι έπεσε Καστοριανός επιχειρηματίας, από αγνώστους που όπως ανέφερε προσποιούνταν τους αστυνομικούς.
Ο επιχειρηματίας που νοσηλεύεται στο νομαρχιακό νοσοκομείο της Καστοριάς, κατήγγειλε ότι άγνωστοι παριστάνοντας τους αστυνομικούς, τον σταμάτησαν έξω από την Καστοριά λίγο πριν φτάσει στην κατοικία του στην περιοχή Τοιχιό, και με την χρήση βίας τον ανάγκασαν να τους οδηγήσει στην επιχείρησή του.
Όπως ανέφερε, αφού τον κτύπησαν και υπό την απειλή βίας, τον ανάγκασαν να τους δώσει τα χρήματα που είχε στο χρηματοκιβώτιο της εταιρίας. Στην συνέχεια, τον εγκατέλειψαν δεμένο σε δένδρο σε ερημική τοποθεσία στην περιοχή της Καλλιθέας.
Όπως ανέφερε στους αστυνομικούς ο επιχειρηματίας, κατάφερε να λυθεί και να ζητήσει βοήθεια από κατοίκους της περιοχής. Η αστυνομία ερευνά όλα τα ενδεχόμενα.

Πηγή ➤ Newsit.gr


Share on Google Plus

Lorentzo

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου