Τόπος γέννησης Ειδομένη-γυναίκα γέννησε σε σκηνή χωρίς βοήθεια γιατρών.



ΛΥΣΤΕ blog ➤  Είναι η πιο μεγαλειώδης στιγμή, το θαύμα της γέννησης, τα δευτερόλεπτα που μία νέα ζωή έρχεται στον κόσμο.

Γυναίκα πρόσφυγας έφερε στον κόσμο το παιδί της κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες.
Η γυναίκα ταξίδεψε έγκυος και έφτασε στην Ειδομένη όπου και γέννησε, χωρίς την βοήθεια των γιατρών, μέσα στη σκηνή

 "Η Ειδομένη έχει γίνει το στενό μέρος του μπουκαλιού από όπου πρέπει όλοι να μπορέσουν να περάσουν απέναντι

Ο καταυλισμός γιγαντώνεται καθημερινά, με τις σκηνές να προσεγγίζουν πλέον τα πρώτα σπίτια της Ειδομένης, που απέχουν 800 μέτρα από τη συνοριακή γραμμή. Οικογένειες προσφύγων δίνουν αγώνα επιβίωσης υπό άθλιες συνθήκες υγιεινής, οι τροφές δεν επαρκούν για όλους, ενώ από χθες το απόγευμα ο ουρανός σκοτείνιασε και πολλοί αγωνιούν για την εξεύρεση ενός στεγασμένου χώρου υπό την απειλή της βροχής, που ακολούθησε τελικά και επιδείνωσε την κατάσταση. Πρώτα θύματα είναι τα χιλιάδες παιδιά, που κατακλύζουν κάθε γωνιά του καταυλισμού, ταλαιπωρημένα και πολλά απ΄ αυτά άρρωστα.

Τέτοιες εικόνες αν δεν αλλάξει κάτι γρήγορα θα τις ξαναδούμε σύντομα.


Πηγή ➤ elaw-lyste.blogspot

Share on Google Plus

Lorentzo

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 σχόλια :

  1. κ η πεθερα μου γεννησε δωδεκα παιδια μονη τησ χωρισ γιατρο κ επανω στο βουνο κιολασ,δεν βγηκανε στα καναλια να το κανουνε θεμα,ελεοσ πια

    ΑπάντησηΔιαγραφή