Παιδόφιλος από το Μπαγκλαντές έδειχνε γυμνές φωτογραφίες σε ανήλικα στο Ηράκλειο.

elas.lyste-blogspot


ΛΥΣΤΕ blog ➤ Ο καταζητούμενος αλλοδαπός έδειχνε φωτογραφίες με γυμνούς άνδρες και γυναίκες σε μικρά παιδιά τα οποία ειδοποίησαν τους γονείς τους για την σεξουαλική παρενόχληση
Στο κυνήγι ενός αλλοδαπού παιδόφιλου που παρενοχλούσε ανήλικα αγόρια και κορίτσια δείχνοντάς τους φωτογραφίες με σεξουαλικό περιεχόμενο, έχει επιδοθεί η Ασφάλεια του Ηρακλείου μετά από καταγγελίες που δέχθηκε από τον τοπικό σύλλογο «Όαση του παιδιού» στην περιοχή των Πεζών!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Εθνική Φωνή», ο άγνωστος άνδρας  που σύμφωνα με πληροφορίες κατάγεται από το Μπαγκλαντές έδειχνε φωτογραφίες με γυμνούς άνδρες και γυναίκες στα παιδιά, τα οποία ενημέρωσαν τους γονείς τους. Εκείνοι εντόπισαν τον παιδόφιλο, αλλά δεν έκαναν κάτι άλλο εκτός από το να του ζητήσουν να φύγει από την περιοχή.

Όταν ο σύλλογος ενημέρωσε την Ασφάλεια, οι άνδρες της βρήκαν τους γονείς που έδωσαν την περιγραφή του δράστη. Παρά τις αναζητήσεις, ο αλλοδαπός δεν έχει και οι αστυνομικοί προσπαθούν να διασταυρώσουν πληροφορίες που αναφέρουν ότι τον έχει κρύψει πρόσωπο από τον χώρο όπου εργάζεται.

Πηγή ➤ beteranizhta


Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου