Αλλαγές στο σκηνικό του καιρού - βγήκαν τα αποχιονιστικά στην Ηπειρο.

elas_lyste.blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Μπορεί τα χιόνια να μην ήρθαν τα Χριστούγεννα, μπορεί να μην ήρθαν την Πρωτοχρονιά, μπορεί ο Φεβρουάριος να ήταν ανοιξιάτικος, αλλά να που ήρθε ο Μάρτιος και η Τσικνοπέμπτη, για να φέρει τον χειμώνα και... εαρινές χιονοπτώσεις!

Από το απόγευμα χιονίζει στη Βωβούσα, στη Μηλιά, στην Αετομηλίτσα, την Φούρκα και στο Ανήλιο, στο ύψος του χιονοδρομικού!

Στη Μηλιά μάλιστα, έχουν κινηθεί αποχιονιστικά μηχανήματα της Περιφέρειας Ηπείρου, προκειμένου να κρατήσουν τον δρόμο ανοιχτό.

Σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ, η κακοκαιρία θα συνεχιστεί το επόμενο διήμερο και είναι πολύ πιθανό να εκδηλωθούν χιονοπτώσεις και σε περιοχές με χαμηλότερο υψόμετρο.

Πηγή ➤ epiruspost

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου