Προσφυγικό: Αυτό είναι το βίντεο που κάνει το γύρο του κόσμου – Θα δακρύσετε...

elas.lyste-blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Ελλάδα 2016: Στο Πολύκαστρο...

Σε μία από τις πλέον δύσκολες στιγμές στη ζωή της, σε μία γωνιά της Ευρώπης που πνέει… καταχνιά και σε έναν κόσμο που συχνά τώρα τελευταία αποπνέει δυσωδία, μια μάνα προσπαθεί να πλύνει το μικρό της.

Τουλάχιστον να είναι καθαρό να μπορεί να αντιμετωπίσει τα… εμπόδια της ζωής και τα απόνερα της πολιτικής η οποία συχνά πορεύεται με… «βρώμικα» παιχνίδια.

Συνέβη σε ένα βενζινάδικο στο Πολύκαστρο. Ούτε ζεστό νερό, ούτε τίποτα. Πλύσιμο με μπουκάλια.

Είναι η Ελλάδα του 2016!

Δείτε το βίντεο:


Πηγή ➤ newsbomb


Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 σχόλια :

  1. ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ 2016 ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΛΑΘΡΟ-ΕΙΣΒΟΛΕΑ AROMATICS PAPOUTSANIS, ΖΕΣΤΑ ΚΡΥΑ ΝΕΡΑ, BONN FILET, ΠΟΥΠΟΥΛΕΝΙΑ ΠΑΠΛΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΑΞΙΛΑΡΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙ Ο ΣΑΠΙΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΣΑΣ, ΠΩΤΑΣ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΝ ΤΑ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΠΟΤΕ ΕΙΣ ΟΧΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΞ ΥΜΩΝ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΜΑΣ. ΑΝΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΧΑΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΞΕΥΤΙΛΙΣΜΕΝΕ ΛΑΘΡΟ-ΛΑΓΝΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή