Σύλληψη ταξιτζή στη Θεσσαλονίκη,εκκρεμούσε Ένταλμα Σύλληψης του Πρωτοδικείου Αθηνών, για αποπλάνηση παιδιού που δε συμπλήρωσε τα δώδεκα έτη.



ΛΥΣΤΕ blog ➤

Στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων, που διενεργεί καθημερινά η Διεύθυνση Άμεσης Δράσης
Θεσσαλονίκης, συνελήφθη από δικυκλιστές αστυνομικούς Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., και οδηγήθηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Νεαπόλεως, 55χρονος σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης.

Συγκεκριμένα, πρωινές ώρες χθες, 18-04-2016, έπειτα από σχετικό έλεγχο, που πραγματοποίησαν ανωτέρω αστυνομικοί σε Ε.Δ.Χ. αυτοκίνητο, που βρισκόταν σταθμευμένο σε περιοχή του Δήμου Πυλαίας – Χορτιάτη, συνέλαβαν τον 55χρονο οδηγό του οχήματος, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε Ένταλμα Σύλληψης Τακτικού Ανακριτικού Τμήματος του Πρωτοδικείου Αθηνών, για αποπλάνηση παιδιού που δε συμπλήρωσε τα δώδεκα έτη, κατ' εξακολούθηση και για βιασμό κατ' εξακολούθηση, πράξεις που έλαβαν χώρα στην Αθήνα, το 2012.

Όπως έγινε γνωστό, το θύμα είναι γεννημένο το 2004, δηλαδή ήταν μόλις 8 ετών κατά την τέλεση των παραπάνω αδικημάτων. Σύμφωνα με τα διωκτικά έγγραφα, οι πράξεις διαπράχθηκαν σε σπίτι, όπου το διάστημα εκείνο ζούσε ο 55χρονος μαζί με ένα ακόμη άτομο και τη μητέρα της ανήλικης.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο ανακριτή, προκειμένου να δώσει εξηγήσεις.


Share on Google Plus

Lorentzo

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου